Akbank kartı olanların ağzı kulaklarına varacak! 2000 TL hediye kampanyası başladı, üstelik geri ödemesiz

Akbank kartı olanların ağzı kulaklarına varacak! 2000 TL hediye kampanyası başladı, üstelik geri ödemesiz

Akbank, kart sahipleri için bomba kampanyasını patlattı! Akbank kartı olan herkese 2000 TL verilecek! Üstelik geri ödeme yok! Bu fırsatı kaçırmayın! İşte ayrıntılar...

Akbank, müşterilerine özel cazip bir kampanya sunuyor. Bu kampanya kapsamında Akbank Axess kart sahipleri, 30 Eylül'e kadar başvurularını yaparak 2000 TL ek ödeme fırsatı elde edecek.

Ayrıca, Axess kartlarıyla market, giyim, elektronik alışverişlerinde her harcamada 250 TL chip para kazanma şansına olacaklar.

SON BAŞVURU TARİHİ: 30 EYLÜL

ss.jpg

Akbank'ın sunduğu bu avantajlı kampanyadan faydalanmak için Akbank Axess kartınızın sahibi olmanız gerekiyor. Başvuruları mobil bankacılık, internet bankacılığı veya Akbank şubeleri aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz. Başvuru için son tarih 30 Eylül 2023 olarak belirtildi.

2000 TL DEĞERİNDE CHİP PARA

ssss.jpg

Axess kart sahipleri, market, giyim, elektronik alışverişlerinde 1500 TL ve üzeri harcamalarda her harcamada 250 TL chip para kazanma fırsatına sahip olacak. Toplamda ise 2000 TL'ye kadar chip para kazanabilirler.

KAMPANYADAN NASIL YARARLANILIR?

sss.jpg​​​​​​​

Bu kampanyadan yararlanmak isteyenlerin hızlıca başvuruda bulunmak için cep telefonlarından "ODUL" yazıp 45 66'ya SMS göndermeleri yeterlidir. Başvurunuz onaylandığında, bu avantajlı fırsatlardan yararlanmaya başlayabilirsiniz.

Akbank'ın sunduğu bu kampanya, müşterilerine ek ödeme ve chip para kazanma imkanı sunarak finansal anlamda daha fazla avantaj sağlıyor. Bu fırsatı kaçırmamak için hemen başvurabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN