Akbank müşterilerine kazandırmaya devam ediyor! Davet ederek 1.500 TL kazanın: Davet ettikçe kazandıran kampanya...

Akbank müşterilerine kazandırmaya devam ediyor! Davet ederek 1.500 TL kazanın: Davet ettikçe kazandıran kampanya...

Ülkemizde yer alan en kapsamlı bankalardan birisi olarak bilinen Akbank yeni kampanyasını geçtiğimiz gün itibariyle duyurdu. Müşterilerinin en sevdiği tarzda olan davet ettikçe kazandıran kampanya başladı. Akbank tarafından müşterilere 1500 TL ödeme yapılıyor. Şartları sağlayan müşterilerine dev fırsat. Peki şartlar nelerdir? İşte tüm detaylar...

AKBANK'TAN MAYIS AYINDA BOMBA KAMPANYA

Ülkemizde yer alan özel bankalardan birisi olan Akbank yeni kampanyaları ile müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. Tüketicilere yönelik başlattığı kampanya ve fırsatlar ile birlikte gündemde yer almayı başarıyor.

Akbank tarafından müşterilerine ödeme yapılıyor. Nakite sıkışan veya nakit para almak isteyen müşterilerine birbirinden farklı kampanyalar ile destek sağlıyor. Başlatılan kampanya eşliğinde müşterilerine binbir çeşit fırsat sunmaya devam ediyor. Müşterilerin en sevdiği tarzda olan kampanya ile birlikte Akbank 1500 lira nakit ödeme kazandırıyor.

Başlatılan kampanya ile birlikte gündemden düşmeyen Akbank yeni kampanyası ile dikkatleri çekti. Ödemeye başvurmak için belirlenen şartları sağlamanız gerekir. Akbank mobil uygulaması üzerinden davet kodları eşliğinde nakit ödeme alabileceksiniz.

186183.jpg

KAMPANYA DETAYLARI

Davet ettikçe kazandıran Akbank kampanyası ile birlikte müşteriler işe koyuldu. yeni kampanyasında şartları sağlayan vatandaşlara 1500 TL tutarında ödeme yapacak. Kampanya detaylarında yer alan bilgilere göre çevresindekileri Akbank'a davet eden müşterilerle 1500 TL'ye varan Chip Para hediye edilecek.

Akbank müşterilerine özel olarak verilen davet kodları ile birlikte Akbank'a davet eden müşterilerin hesabına kişi başı 150 TL Chip Para yatırılacak. Belirtilen miktar maksimum 1500 TL olarak açıklandı.

Akbank müşterisi olmayan vatandaşlar ise davet edilmesiyle birlikte kampanyaya katılabiliyor. Akbank yeni ve eski tüm müşterileri için fırsatları sunuyor. Davet edilen yeni Akbank müşterileri ise 250 TL'ye varan Chip Para kazanabilecek.

0x0-1637661925606.jpg

KAMPANYA ŞARTLARI NELERDİR?

Davet kodunu paylaşabilmek için öncelikle Akbank Mobil Bankacılık uygulamasına giriş yapmanız gerekir. Ardından kişi başı 150 TL olmak üzere toplamda 1500 TL Chip Para kazanma imkanı sunuyor. Akbank tarafından başlatılan kampanyada davet ettiğiniz kişi sayısına göre miktar artabiliyor.

Davet koduyla Akbank'lı olanlar ise Axess veya Wings harcamalarına ek 150 TL, üniversite öğrencisi olması halinde ise ek 100 TL toplamda ise 250 TL nakit alabilecek. Kampanya 31 Mayıs 2023 tarihine kadar geçerli sayılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN