Almanya'da yaşayan Türkler akın edecek! TOGG Almanya merkezli iş ilanlarını açtı: İşte aranılan pozisyonlar...

Almanya'da yaşayan Türkler akın edecek! TOGG Almanya merkezli iş ilanlarını açtı: İşte aranılan pozisyonlar...

Türkiye'nin yerli arabası TOGG, akşam bu defa bambaşka bir haberle gündeme geldi. Almanya'da faaliyete geçmesi planlanan TOGG için Almanya merkezli iş ilanları açıldı. Bu ilanlara Almanya’da yaşayan Türkler resmen akın edecek. İşte aranılan pozisyonlar…

Günboyu’nda yer alan habere göre, bu yılın sonuna kadar TOGG’un Almanya’da faaliyete geçmesi planlanıyor. Dolayısıyla konuya ilişkin olarak iş ilanlarında da artışlar görüldü. Bu kapsamda hangi pozisyonlara alım yapılacağı merak edilirken şirket resmi hesabında çok sayıda iş ilanı paylaştı.

2022/06/15/togg.jpg

İŞ İLANLARI PAYLAŞMASI DİKKATİ ÇEKTİ

Son olarak CES 2024 etkinliğinde TOGG’un yeni modeli olan T10F’nin tanıtımı yapıldı. Yeni modeliyle dikkatleri üzerine çeken marka tasarımıyla adeta kendine hayran bıraktı. Söz konusu etkinliklerde CEO Gürcan Karakaş, önemli açıklamalarda bulundu. Bu açıklamaların ardından şirketin resmi Linkedln hesabından bazı iş ilanları paylaşıldığı dikkati çekti. Söz konusu bu ilanların Almanya için geçerli olduğu detaylar arasında yer aldı.

2022/06/15/togg5.jpg

Yapılan bazı açıklamalarda Almanya’nın TOGG için Avrupa operasyonlarının merkezi olacağı konuşulmuştu. Orada çok fazla Türk vatandaşının yaşamasından dolayı ve stratejik konumundan ötürü TOGG için önemli bir pazar olarak görüldüğü bildirilirken bu açıklamaların ardından iş ilanları paylaşılmaya başlandı.

2022/09/18/togg-228659.jpg

POZİSYONLARLA BERABER PAYLAŞILDI

Söz konusu ilanlarda farklı pozisyonlar yer aldı. Bu pozisyonların içerisinde finans, pazarlama, satış sonrası hizmetler, satış ve kalite gibi alanlar bulunuyor. Atılan bu adımla şirketin Avrupa pazarındaki varlığının güçlendirilmesi hedefleniyor.

İŞTE İLANLAR...

capture-20240116170722514.jpg

capture-20240116170731869.jpg

capture-20240116170738782.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN