Altılı masanın ortak adayı ne zaman açıklanacak? Saadet Partisi ilk kez tarih verdi

Altılı masanın ortak adayı ne zaman açıklanacak? Saadet Partisi ilk kez tarih verdi

Altılı masa patilerinden olan Saadet Partisi’nin Sözcüsü Birol Aydın, cumhurbaşkanı adayını tarif ederek, “Samimi, dürüst, masayla istişareden kopmayacak bir isim” ifadelerini kullandı. Aydın, aynı zamanda cumhurbaşkanı adayının ne zaman açıklanacağına da değindi.

Seçimlere çok az bir zaman kalmışken partilerin hazırlıkları ise başladı. Siyasi isimlerden ise cumhurbaşkanı adayı için açıklamalar gelmeye devam ediyor. Altılı Masa’nın ortaklarından Saadet Partisi de seçim çalışmalarına hız verdi. Parti sözcüsü Birol Aydın da cumhurbaşkanı adayı tarifini vererek, net tarihi açıkladı.

"OCAK AYINDAN SONRA CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ AÇIKLANIR"

Sözcü Aydın, Duvar'dan Serkan Alan'a konuştu. Aydın, cumhurbaşkanı adayının ne zaman açıklanacağının sorulmasının üzerine, "Seçim sath-ı mailine girdikçe, ısındıkça ocak ayından sonra cumhurbaşkanı adayımız açıklanır" ifadelerini kullanarak tarih verdi.

Altılı masanın cumhurbaşkanı adayının, 13. cumhurbaşkanı olacağını söyleyen Aydın, cumhurbaşkanı adayının nasıl biri olacağına da değindi. Aydın, "Başından itibaren masada liderlerin konuştukları, ortaya koydukları ilkelere ve prensiplere bağlı kalabilecek, samimi, dürüst, ülkeyi ve milleti düşünen, masayla istişareden kopmayan ve kopmayacak olan bir isim" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN