Atatürk'e benzerliği sayesinde 2 saatte milyoner oldu! Atatürk'e benziyor diye yayında para yağdırdılar

Atatürk'e benzerliği sayesinde 2 saatte milyoner oldu! Atatürk'e benziyor diye yayında para yağdırdılar

Atatürk'e benzerliği ile dikkat çeken isim 2 saat içerisinderesmen milyoner oldu! Atatürk'e benziyor diye yayında kullanıcılar para yağdırdı! Atatürk'e benzeyen adamın kazandığı dudak uçuklatan rakam...

Sosyal medya platformu TikTok'ta, Atatürk'e olan benzerliğiyle dikkat çeken oyuncu Serdar Görel, Cumhuriyet Bayramı'nda gerçekleştirdiği özel yayınla büyük ilgi gördü.

ATATÜRK'E BENZEYEN İSME 1 MİLYON LİRA BAĞIŞLANDI

Görel'in yayını sırasında takipçileri tarafından 1 milyon TL'lik bağışla desteklendi. Bu önemli gelişme, hem bağış miktarı hem de yapılan yorumlarla gündemde geniş yer buldu.

BİNLERCE YORUM GELDİ

Görel'in yayını sırasında izleyicileri, bağış yapmanın ötesinde Atatürk'e benzerliği konusunda yoğun duygusal paylaşımlarda bulundu. Görel'e olan benzerliği, izleyiciler tarafından "Atam, ağlıyorum, aynısı" gibi yorumlarla dile getirildi.

SERDAR GÖREL KİMDİR?

ataturke-benzeyen-adam.png

Serdar Görel, TikTok platformunda popülerliğini artırmış bir isimdir ve Atatürk'e olan benzerliğiyle dikkat çekmektedir. Aynı zamanda oyunculuk kariyeri de bulunan Görel, birçok projede Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandırmıştır. Savunma Sanayisinin Dehaları ve BÖRÜ gibi önemli projelerde rol almış olan Görel, bu benzerliği sayesinde tanınmış bir isimdir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN