Baba Vanga yine geleceği gördü! Kehanetleri bir bir gerçekleşti! Dün söyledi bugün oldu

Baba Vanga yine geleceği gördü! Kehanetleri bir bir gerçekleşti! Dün söyledi bugün oldu

Dünyada yaşanan birçok olayı tahmin eden Baba Vanga yeni kehaneti ile ortalığı kasıp kavurdu. Ünlü kahin hayatını kaybetmeden önce koronavirüs, 11 Eylül saldırısı Prenses Diana'nın ölümü ve Çernobil felaketini tahmin ederken bugün söyledikleri de bir bir gerçekleşti. İşte Baba Vanga'nın o kehaneti…

2023 yılında en çok araştırılan konular arasında yer alan Baba Vanga, kehanetleri ile tüm dünyayı kasıp kavuruyor. Yapılan son açıklama doğrultusunda Avrupa'nın en büyük Nükleer Santrali Zaporijya’da Soğutma suyu sağlayan Nova Kakhovka Barajı’na yapılan saldırı Herson şehrini sular altında bıraktı. Önceden tahminlerde bulunan Baba Vanga yine gerçeği ortaya çıkardı. İşte Baba Vanga’nın o kehaneti…

BÜYÜK BİR PATLAMA OLACAK

Rusya'nın düzenlediği saldırı kapsamında Avrupa'nın en büyük Nükleer Santrali olan Zaporijya’da baraj çökmesi sonucunda Herson şehri sular altında kaldı. Ancak tüm yaşananlar yalnızca bununla sınırlı kalmadı. Yetkililer her son bölgesinde olası bir nükleer felaketin yaşanabileceğini aktarırken Baba Vanga’nın “Büyük bir santralde patlama meydana gelebilir” sözleri akıllara geldi. 2023 yılı için tahminlerde bulunan Vanga’nın dediği çıktı.

baba-vanga.jpg

HERKES TEHLİKE ALTINDA

Bir yıldan daha uzun süredir devam eden Rusya ve Ukrayna arasındaki gerginlik önemli bir noktaya taşındı. Rusya Ukrayna'nın güney bölgesinde yer alan en büyük barajlardan biri olan Nova Kakhovka Barajı’na saldırdığı. Bölgedeki su seviyesi alarm verirken Avrupa'nın en büyük Nükleer Santralinde soğutma görevini üstlenen barajda büyük bir felaket meydana geldi. Felaket ile birlikte tehlike sinyalleri çalarken büyük bir patlamanın meydana gelebileceği de aktarıldı.

sehir-su-altinda.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN