Bahçeli'den Halit Kıvanç için başsağlığı mesajı

Bahçeli'den Halit Kıvanç için başsağlığı mesajı

MHP lideri Bahçeli, hayatını kaybeden Halit Kıvanç için başsağlığı mesajı yayımladı. Bahçeli mesajında "Halit Kıvanç'a Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyor, kederli ailesine, tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı niyazlarımı iletiyor, mekanı cennet olsun diyorum." ifadelerini kullandı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 97 yaşında hayatını kaybeden gazeteci ve spor spikeri Halit Kıvanç için başsağlığı mesajı yayımladı. MHP lideri Bahçeli, Twitter'daki hesabından yayımladığı mesajında, "Türk medyasının usta isimlerinden birisi olan, gazeteci ve sunucu vasıflarının yanı sıra hukukçu kimliğiyle de bilinen, aynı zamanda Türkçemizi çok güzel konuşup seslendiren Sayın Halit Kıvanç'ın vefatından duyduğum üzüntüyü özellikle ifade ediyorum. Bu suretle Sayın Halit Kıvanç'a Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyor, kederli ailesine, tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı niyazlarımı iletiyor, mekanı cennet olsun diyorum" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN