Bakan Selçuk açıkladı: Öğretmenlerin hepsi aşılanacak mı?

Bakan Selçuk açıkladı: Öğretmenlerin hepsi aşılanacak mı?

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, bugüne kadar 813 bin öğretmenin aşılandığını, bu ay da tüm eğitim camiasında çalışan kişilerin aşılanacağını açıkladı. Okulların açılış tarihi ile ilgili de Selçuk "Okulların Eylül başında açılmasını istiyoruz. Niyetimiz her zaman açmaktan yana ama riski gördüğümüzde de kapatırız. Öğretmenimizi, çocuklarımızı riske sokacaksak bunun adı eğitim olmaz, risk olur" ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bugüne kadar 813 bin öğretmenin aşılandığını, bu ay da tüm eğitim camiasında çalışan kişilerin aşılanacağını açıkladı.

Selçuk, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi'nde düzenlenen 'Telafide Ben De Varım' tanıtım programı kapsamında eğitim editör, yazar ve muhabirleriyle bir araya geldi.

OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK?

Dünyada da eğitim kanalları olduğunu ancak Türkiye'deki sistemde her bir öğrencinin dersinin günlük takip edildiğini dile getiren Selçuk "Bizimki bire bir müfredatla alakalı bir içerik taşıyor, ayrı bir değeri var. 17 bin 303 saat yayınla bir rekoru da kırmış oluyoruz" dedi.

Selçuk, şunları kaydetti: "Okulların Eylül başında açılmasını istiyoruz. Niyetimiz her zaman açmaktan yana ama riski gördüğümüzde de kapatırız. Öğretmenimizi, çocuklarımızı riske sokacaksak bunun adı eğitim olmaz, risk olur"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN