Bakan Selçuk'tan 'eğitimde telafi' açıklaması

Bakan Selçuk'tan 'eğitimde telafi' açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, eğitimde telafi çalışmalarının başlayacağını duyurdu. Selçuk, açıklamasında Haziran ayında başlayacak olan telafi çalışmalarının 2021-2022 yılları arasındaki dönemi de kapsayacağını belirtti.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle eğitimde büyük aksaklıklar yaşanıyor. Uzaktan eğitime erişim sağlayamayan çocuklar olduğu ve bu çocukların eğitim görememelerinin yanı sıra okul hayatlarının da yarım kaldığı belirtiliyor.

Bugün sosyal medya sitesi Twitter'dan bir paylaşımda bulunan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, eğitimde telafi çalışmalarının yapılacağını açıkladı. Haziran ayında çalışmaların başlayacağını söyleyen Selçuk, bunların 2021-2022 eğitim yılını da kapsayacağını aktardı.

Selçuk paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Eğitimde telafi uygulamasına hazırız. Büyük ve kapsamlı bir telafi süreciyle; akademik, sosyal duygusal ve fiziksel alanda olumsuz etkileri ortadan kaldıracağız. Haziran ayı itibarıyla başlayacağımız çalışmalar 2021-2022 eğitim yılını da kapsayacak."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN