Bakan Selçuk'tan 'eğitimde telafi' açıklaması

Bakan Selçuk'tan 'eğitimde telafi' açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, eğitimde telafi çalışmalarının başlayacağını duyurdu. Selçuk, açıklamasında Haziran ayında başlayacak olan telafi çalışmalarının 2021-2022 yılları arasındaki dönemi de kapsayacağını belirtti.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle eğitimde büyük aksaklıklar yaşanıyor. Uzaktan eğitime erişim sağlayamayan çocuklar olduğu ve bu çocukların eğitim görememelerinin yanı sıra okul hayatlarının da yarım kaldığı belirtiliyor.

Bugün sosyal medya sitesi Twitter'dan bir paylaşımda bulunan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, eğitimde telafi çalışmalarının yapılacağını açıkladı. Haziran ayında çalışmaların başlayacağını söyleyen Selçuk, bunların 2021-2022 eğitim yılını da kapsayacağını aktardı.

Selçuk paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Eğitimde telafi uygulamasına hazırız. Büyük ve kapsamlı bir telafi süreciyle; akademik, sosyal duygusal ve fiziksel alanda olumsuz etkileri ortadan kaldıracağız. Haziran ayı itibarıyla başlayacağımız çalışmalar 2021-2022 eğitim yılını da kapsayacak."

İlgili Haberler
YORUMLAR (3)
3 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN