Belediyeden ücretsiz gezi! Amasra, Kapadokya, Mevlana, Çanakkale daha nereleri gezdiriyor: Yemekler bile belediyeden

Belediyeden ücretsiz gezi! Amasra, Kapadokya, Mevlana, Çanakkale daha nereleri gezdiriyor: Yemekler bile belediyeden

Bu belediye vatandaşlar için ücretsiz gezi düzenliyor! Kültürel yolculuğa çıkmak isteyenler, yer yer gezip keşif yapmak isteyenler bu haber tam size göre. Amasra, Kapadokya, Mevlana, Çanakkale daha nereleri gezdiriyor… Üstelik yemekler bile belediye tarafından karşılanıyor. İşte detaylar…

Farklı yerleri gezip görmek isteyenler ama masraftan kaçınanlar için müjdeli haber geldi. Bu belediye vatandaşları oradan oraya gezdirecek yeni bir program düzenledi. Program kapsamında Amasra, Eskişehir, Konya ve daha birçok yeri görme şansını yakalayabilirsiniz. Üstelik tüm masraflarda belediye tarafından karşılanıyor.

ÇANKAYA BELEDİYESİ KÜLTÜR GEZİSİ DÜZENLİYOR

Çankaya Belediyesi kendi bölgesinde yaşayan vatandaşları ‘Mutluluk Hepimizin Hakkı’ sloganı ile ülkemizin sosyal, tarihi ve kültürel mekanlarına götürüyor. Yaz ayları boyunca sürecek olan bu gezilerde vatandaşlar, Konya, Eskişehir, Amasra, Çanakkale, Safranbolu ve Kapadokya’da kalpten gelen bir yolculuğa çıkacak. İlk gezileri Konya’da başlarken gidilecek diğer yerler de belli oldu.

yeni-proje-011.jpg

GEZİLECEK YERLER BELLİ OLDU

Program kapsamında Çankayalılar Amasra’da; Ceneviz Kalesi, Ağlayan Ağaç, Eskişehir’de; Kurşunlu Külliyesi, Balmumu Heykel Müzesi, Kent Park, Kapadokya’da; Derinkuyu Yeraltı Şehri, Güvercinlik Vadisi, Üç Güzeller, Ürgüp, Göreme, Konya’da ise Mevlana Türbesi, Meram Bağları, Alaeddin Tepesi, Konaklamalı Çanakkale gezisinin güzergahı; Kilit Bahir Kalesi, Rumeli Mecidiye Tabyası, Bigalı Köyü Atatürk Evi, Anzak Koyu, Büyük Anafartalar Köyü, Arıburnu, Mehmetçiğe Saygı Anıtı, Kanlı Sırt Avusturalya Anıtı, Kırmızı Sırt Tünel ve siperler, 57. Alay Şehitliği, Conkbayırı Yeni Zelanda ve Atatürk Anıtı, Anafartalar Ovası, Alçıtepe Köyü, Salim mutlu Müzesi, İkiz Koyu, Seddülbahir Köyü, Çanakkale Şehitler Abidesi, Şahindere Sargı Yeri Şehitliği, Soğanlıdere Sargı Yeri Şehitliği, Havuzlar Şehitliği. Safranbolu 'da Hıdırlık Tepesi, Cinci Han, Yemenciler Arastası gibi yerleri geziyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN