Benzinin litre fiyatı 50 liraya fırlıyor! Uzman isim gün verdi, hayırlı olsun

Benzinin litre fiyatı 50 liraya fırlıyor! Uzman isim gün verdi, hayırlı olsun

Araç sahiplerine bir zam uyarısı da Ekonomist Şenol Babuşçu’dan geldi. Benzine ve motorine gelen zamlardan sonra Babuşcu’dan benzinin litre fiyatının 50 lira olacağı yönünde paylaşım yaptı. Bununla da kalmayan Babuşçu tarih verdi. O tarihten sonra benzinin litre fiyatı 50 lira… araç olanlar kara kara düşünmeye başladı

Seçimden sonra zam dalgası peş peşe geldi. Akaryakıt fiyatları araç sahiplerini isyan ettirdi. Benzin ve motorinin güncel litre fiyatı 36 lirayı buldu. Zamların devam edip etmeyeceği merak konusu olurken Şenol Babuşcu’dan yeni rakam geldi. Babuşcu tarih vererek benzinin litre fiyatının 50 lira olacağını duyurdu.

img-4422.jpeg

AKARYAKITA ZAM YOLDA

Döviz kuru ve ÖTV düzenlemesiyle birlikte benzin, motorin ve LPG fiyatları Cumhuriyet tarihinin rekorunu kırdı.

Brent petrol fiyatının yükselmesiyle beraber benzin ve motorin fiyatı da nasibini aldı. Yaşanan yüksek enflasyondan dolayı ekonomi politikasında değişme giden hükümet peş peşe zam haberleri vermeye başladı.

img-4424.jpeg

BENZİN O TARİHTE 50 LİRA OLABİLİR

Son zamanlarda art arda gelen zamlarla birlikte 36 lirayı aşan benzin ve motorine yeni zamlar gelececeği ön görülürken Şenall Babuşçu sosyal medya hesabından “31.12. 2023 Benzin Fiyatı= 50 TL” paylaşımında bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN