Bir devrin sonu! Yeniden Refah Partisi resmen 3. parti oldu: Bunu kimse beklemiyordu

Bir devrin sonu! Yeniden Refah Partisi resmen 3. parti oldu: Bunu kimse beklemiyordu

Yeniden Refah Partisi’nin partiler arasında üçüncü olması duyan herkesi şaşkına çevirdi. O iki partinin bile üstüne çıkması kamuoyunda şaşkınlık yarattı. Bu sonucu kimse beklemiyordu. İşte konuya ilişkin detaylar…

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin üye sayısının her geçen gün arttığını ifade ederek güncel üye sayısını kamuoyuyla paylaştı. Adana'da konuşma yapan Erbakan, o partileri geride bıraktıklarını ifade ederek üye olan vatandaşlara teşekkürlerini iletti. Yeniden Refah Partisi’nin halihazırdaki üye sayısı ise sosyal medyada gündem oldu.

yeni-proje-13.jpg

MHP VE İYİ PARTİ’Yİ GERİDE BIRAKTI

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin üye sayısının 516 bin 800 kişiye ulaştığını açıkladı. Adana’da iftar yapan Erbakan, burada yaptığı konuşmada "Önce 486 bin olan Milliyetçi Hareket Partisi’ni, ardından da 508 bin üyesi olan İYİ Parti’yi geride bıraktık. Muazzam bir bereket ve ivme aldık. Günde 5 bine yakın üye artışı yaptık. Şu son birkaç günde öyle bir bereket var ki 5 bin üye artışı oldu. Seçimlere inşallah 550 bin üye ile gireceğiz ve seçimden sonra da 1 milyon üye hedefine ulaşacağız. Önce 31 Mart’ı atlatacağız ardından da 2028’de iktidar olacağız inşallah” ifadelerine yer verdi.

Erbakan, 31 Mart seçimlerinde daha iyi sonuçlar beklediğini ve belediyecilik deneyimi yaşamak istediklerini belirtti. Erbakan’ın açıkladığı üye sayısı sosyal medyada gündem oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN