Boşanma aşamasındaki eşini katletti! Cinayetin ardından yaptığı paylaşım çıldırttı

Boşanma aşamasındaki eşini katletti! Cinayetin ardından yaptığı paylaşım çıldırttı

Çanakkale'de Ayşe Korur isimli kadın boşanma aşamasında olduğu eşi Gencay Korur tarafından katledildi. Yaralanan kadın hastanede hayatını kaybederken, zanlı kaçarak kayıplara karıştı. Cinayetin ardından sosyal medyada ‘Gururlu hissediyor’ paylaşımı yapan katilin, ‘Ayşe Korur Hakkın rahmetine kavuşmuştu. Ben namusumu temizledim, herkese duyurulur’ sözleri çıldırttı.

Olay, Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Seferşah Mahallesi Çay Sokak’ta meydana geldi. Dün saat 21.30 sıralarında Gencay Korur, kayınpederinin evine geldi ve eşi Ayşe Korur ile konuşmak istediğini söyleyerek eve girdi. Ayşe Korur’u tüfekle vuran Gencay Korur, daha sonra olay yerinden kaçtı.

Bir kadın daha katledildi!

Yaralanan Ayşe Korur, Ezine Devlet Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ezine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Cinayetin ardından kaçan Gencay Korur’u yakalama çalışmaları ise devam ediyor.

pay.jpg

Sosyal medyadan ‘Gururlu hissediyor’ paylaşımı yaptı!

Gencay Korur, cinayetin ardından bir sosyal medya platformunda durum kısmında, ‘Gururlu hissediyor’ şeklinde yaptığı paylaşımda “Ayşe Korur Hakkın rahmetine kavuştu. Ben namusumu temizledim, herkese duyurulur” ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN