Bu evi yapmak için ne temel kazdı ne inşaat malzemesi aldı! 2+1 ev görenleri şaşırttı: Herkes kiralamak için sıraya giriyor

Bu evi yapmak için ne temel kazdı ne inşaat malzemesi aldı! 2+1 ev görenleri şaşırttı: Herkes kiralamak için sıraya giriyor

Bu ev gördüğünüz diğer evlere hiç benzemiyor. Evin sahibi bu evi yapmak için ne temel kazdı ne de inşaat malzemesi aldı. Üstelik 2+1 büyüklüğündeki bu ev gören herkesi şaşkına çevirdi. İşte konuya ilişkin detaylar…

61 yaşındaki Rizeli Ali Hamdi Uzunhasanoğlu, 150 yıllık ağacın gövdesine yaptığı ev ile gündeme geldi. Ağaç evi görenler hayran kalırken evin tam 110 metrekarelik olması duyanları şaşırttı. Öte yandan söz konusu vatandaşın hiçbir ustadan yardım almadan kendi emekleriyle bu evi yapması insanların hayranlığını arttırdı. Uzunhasanoğlu "İnşallah ömrüm yeterse kiralamayı da düşünüyorum" dedi. Evi gördüklerinde çok şaşırdıklarını ifade eden yakınları ise ilk duyduklarında ufak bir şey yapacağını düşündüklerini, gelip gördüklerinde de 'Sen otel yapmışsın' dediklerini anlattı.

yeni-proje-41.jpg

150 YILLIK AĞACI EVE ÇEVİRDİ

Tam 150 yıllık ağacın gövdesine yaptığı ev ile alakalı bilgiler veren Uzunhasanoğlu, "Ağır ağır ilerliyorum. İnşallah ömrüm yeterse kiralamayı da düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

yeni-proje-40.jpg

Evi gördüklerinde çok şaşırdıklarını ifade eden yakını Belkız Uzunhasanoğlu, “Vallahi biz ilk duyduğumuzda dedik ki ufak bir şey yapar. Kendisi söylüyordu çıkarız çay içeriz diye. Biz ilk etapta görmedik. Gelin bir bakın dediğinde biz dedik ki çay içilecek yer değil. Sen otel yapmışsın. Şaşırdık ve çok hoşumuza gitti." dedi.

yeni-proje-39.jpg

“ÇOK BÜYÜK YETENEK VAR”

Belkız Uzunhasanoğlu, "Bir gün inşaat mühendisi oğlum geldi. Çatı bağlamalarını görünce, ‘Amca, bu imkansız’ dedi. Gerçekten abimde çok büyük bir yetenek var. Bir şeyi düşündüğü zaman onu hiç deftere dökmeden inşaata dökebiliyor. Kafasında düşündüğü şeyi uyarlayıp gerçekleştirebiliyor” şeklinde konuştu.

yeni-proje-38.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN