Bünyan’da deprem meydana geldi

Bünyan’da deprem meydana geldi

Kayseri Bünyan'da deprem meydana geldi. Son depremler listesi ve Kayseri'de yaşanan depremin detayları haberimizde. Kandilli Rasathanesi Bünyan'da meydana gelen depremin 3.2 büyüklüğünde olduğunu açıkladı. İşte Kayseri’nin Bünyan ilçesine bağlı Karahıdırlı mahallesinde dün gece saat 21.50’de meydana gelen depremin detayları...

Kayseri Bünyan'da panik yaratan depremden sonra vatandaşlar son depremler listesini arama motorlarında araştırmaya başladı. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgiye göre 5 kilometre derinlikte meydana gelen depremin şiddeti 2.8 olarak ölçüldü. Fakat bu depremden sonra ikinci bir deprem daha yaşandı. Saat 1'den sonra meydana gelen depremin şiddeti 3.2 olarak açıklandı. İşte Son depremler listesi...

19-01/24/son-depremler-listesi.jpg

KAYSERİ'DE SON DEPREMLER

Merkez üssü Bünyan ilçesinin Karahıdırlı mahallesinde 2.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Kayseri’nin Bünyan ilçesine bağlı Karahıdırlı mahallesinde dün gece saat 21.50’de deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgiye göre 5 kilometre derinlikte meydana gelen depremin şiddeti 2.8 olarak ölçüldü.

Dün gece saatlerinde Bünyan’da deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ilk verilerine göre, gece saat 01.23’te Bünyan’ın-Karahıdırlı merkezli 3.2 büyüklüğünde ve 4.1 kilometre derinliğinde deprem meydana geldi. Depremde herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmadı.

SON DEPREMLER LİSTESİ

19-01/24/deprem.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN