Çalışan emekliler müjde, beklenen haber geldi! 5 bin liralık ikramiye o tarihte yatıyor…

Çalışan emekliler müjde, beklenen haber geldi! 5 bin liralık ikramiye o tarihte yatıyor…

Çalışan emeklilerin dört gözle beklediği 5 bin liralık ikramiyeye ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Alınan son bilgilere göre çalışan emekliler ikramiyelerini o tarihte kavuşacak. İşte konuya ilişkin detaylar…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ekim ayında emeklilere ikramiye verileceğine ilişkin açıklamalarda bulunmuştu ve Kasım ayının ilk haftası yalnızca çalışmayan emeklilere 5 bin liralık ikramiye verilmişti. Bu olayın ardından çalışan emekliler isyan edince onlara da ikramiye verilmesi kararı alındı. Bu kapsamda çalışan emekliler bir süredir ikramiyelerinin ne zaman yatacağını merakla beklerken konuya ilişkin yeni gelişmeler yaşandı.

yeni-proje-4-002.jpg

BU HAFTA HESAPLARDA OLACAK

Haberler.com’da yer alan habere göre, Meclis Genel Kurulu, Yılbaşı öncesinde yarım kalan yasama faaliyetlerini tamamlamak için mesai yapacak. Söz konusu kurulda 43 maddesi kabul edilen 86 maddelik teklifin görüşmelerine devam edilecek. Bu kapsamda çalışan emeklileri ilgilendiren 5 bin liralık ek ödeme teklifi yasalaşacak. Yasalaşır yasalaşmaz ise hesaplara yatmaya başlayacak. Dolayısıyla ikramiyeler, yılbaşı gelmeden yani bu hafta bitmeden hesaplara yatacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN