CHP'de kurultay öncesi son PM toplantısı

CHP'de kurultay öncesi son PM toplantısı

4-5 Kasım tarihlerinde yapılacak olan 38. Olağan Kurultay öncesi CHP Parti Meclisi son toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda kurultay için hazırlanan MYK Çalışma Raporu da onaylandı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde yapılacak olan 38. Olağan Kurultay öncesi parti meclisi son toplantısını yaptı. Yaklaşık 2 saat süren toplantıya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlık etti.

İKİ İLDE YÖNETİM KURULU SAYISI ARTTI

38. Olağan Kurultay için hazırlanan MYK Çalışma Raporu onaylanırken ayrıca iki ilde yönetim kurulu üyesi sayılarının artırılması kararına varıldı.

Giresun ve Bolu'nun yönetim kurulu üyesi sayısı 20'ye çıkarıldı.

PM'de, partinin 100. yılı münasebetiyle kadına karşı ve yüz kızartıcı suçlar hariç olmak üzere partiyle ilişiği kesilenlerin bağışlanma isteklerinin kabul edilmesi konusunda prensip kararı alınması önerildi. Tartışma konusu olan öneride yetkinin zaten PM'de olduğu belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN