CHP'den Peker'in iddiaları için imza çağrısı: Hem AKP hem de MHP içinde bunu yapmak isteyen var

CHP'den Peker'in iddiaları için imza çağrısı: Hem AKP hem de MHP içinde bunu yapmak isteyen var

CHP, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddialarının Meclis'te araştırılması için imza çağrısı yaptı. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, iddiaları hatırlatarak "Toplanması gereken bir imza sayısı var. Biz eminiz ki hem AKP hem de MHP'nin içinde bunu yapmak isteyen namuslu, vicdanlı milletvekilleri var" çağrısı yaptı.

CHP, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddialarının Meclis'te araştırılması için imza çağrısı yaptı.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Peker'in iddialarını hatırlattı, "Toplanması gereken bir imza sayısı var. Biz eminiz ki hem AKP hem de MHP'nin içinde bunu yapmak isteyen namuslu, vicdanlı milletvekilleri var" ifadelerini kullandı.

Özkoç, şunları kaydetti: "Bir insan suçlamalar kanıtlansa dahi çıkıp da yüzünü kızartmadan hala bir şeyler söylemeye çalışıyor, 'Beni tüm makamımdan ayrı tutarak bu suçlamalar karşısında aklayın.' diyemiyorsa o kişiyle ilgili derhal yapılması gereken şey ya o kişiyi görevden almaktır ya da o kişinin görevden ayrılmasıdır."

SEDAT PEKER'İN İDDİALARI NELER?

Organize suç örgüt lideri Sedat Peker, yayınladığı peş peşe videolar ile Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü. Hem kamu görevlileri hem eski ve yeni siyasetçileri hedef alan Peker, yayınladığı ilk videoyu 'Şahsıma yapılan kanunsuzlukların taşeronu Mehmet Ağar ve Pelikancılardır' notuyla paylaşmıştı.

Peker, ikinci bir video daha yayınlayarak Mehmet Ağar ve oğlu AK Parti milletvekili Tolga Ağar ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Peker, 3. videoyu da Youtube üzerinde paylaşarak siyaset dünyası sallayan iddialarına yenilerini eklemişti.

Peker, yayınladığı 4. videoda da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef almıştı.

13 Mart'ta da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Peker'in kendisine yönelik iddialarına Twitter'dan cevap vermişti, "Hayatının bir noktasında benimle temasın var ve bu ispatlanırsa Aziz milletimizin gözü önünde idam dahil her türlü cezaya, aşağılanmaya razıyım" demişti.

17 Mayıs'ta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sedat Peker'in kendisiyle ilgili tüm iddialarının araştırılmasını istemişti.

İçişleri Bakanı Soylu, son yaptığı açıklamada Peker'in yayınladığı videoları izlediğini belirterek kendisinden ziyade Türk devletinin hedef alındığını iddia etti.

Peş peşe videolar yayınlayan Peker, 6. videosunda da bir kez daha İçişleri Bakanı Soylu'yu hedef almıştı. Peker, Soylu'ya yönelik "Sabıkalı Erdal Araz'ı 14 farkla genel başkan seçildikten sonra MYK'ya sen üye yapmadın mı?" ifadesini kullanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN