CHP'li Özgür Özel'den Soylu'ya çağrı: Sedat Peker'den ayda 10 bin dolar alan siyasetçi kim?

CHP'li Özgür Özel'den Soylu'ya çağrı: Sedat Peker'den ayda 10 bin dolar alan siyasetçi kim?

İçişleri Bakanı Soylu'nun açıklamalarını hatırlatan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, çağrı yaptı: Sedat Peker'den ayda 10 bin dolar alan siyasetçiyi Soylu derhal açıklamalıdır.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya çağrı yaparak Sedat Peker'den ayda 10 bin dolar alan siyasetçiyi açıklamasını istedi.

Twitter'dan paylaşım yapan Özel, şunları kaydetti: "Süleyman Soylu açığa çıkan kirli ilişkilerini kamuoyunu trolleyerek kapatmaya çalışıyor. Sedat Peker'den ayda 10 bin dolar alan siyasetçiyi Soylu derhal açıklamalıdır! Bu kişi halen vekilse dokunulmazlığını hemen kaldıralım! AKP üyesi ise daha fazla merakta kalmayalım.

NE OLMUŞTU?

TRT Haber'de konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sedat Peker'in iddialarını değerlendirirken dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu.

Soylu, şunları kaydetmişti: "Benim haberim olması, benim idam edilmem anlamına gelir. Böyle bir şey akıldan geçirilebilir mi? Kekelemişler ben ne yapayım. Kim keklemiş ise hesabını ondan sorsun, ayda 10 bin dolar hangi siyasetçiye gönderiyorsa ondan sorsun. Yanlışlıkla yazdıkları bir yere düşmüş."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN