CHP'li Engin Altay: CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'dur algısı artık oturdu

CHP'li Engin Altay: CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'dur algısı artık oturdu

CHP’nin İstanbul Maltepe’de düzenleyeceği ‘Milletin Sesi’ mitingi öncesi konuşan CHP’li Engin Altay, 2023 yılında yapılması planlanan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına dair olumlu sinyaller vererek " Eskiden şöyle deniyordu; 'Bizim gönlümüzün adayı Kılıçdaroğlu'. Gönlümüzün kısmı biraz kalktı. CHP'nin adayı sayın Kılıçdaroğlu'dur gibi bir algı artık oturdu"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Engin Altay, partisinin İstanbul Maltepe’de gerçekleştireceği ‘Milletin Sesi’ mitingi öncesi açıklamalarda bulundu.

Halk TV'ye konuşan CHP'li Altay, 2023 yılında yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP'nin adayının parti Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olacağına dair olumlu sinyaller verdi.

Altay şunları söyledi:

"Genel başkanımız uzun yıllardır bir birikim içinde. Türkiye'nin sorunlarına çözüm noktasında CHP'nin ve kendisinin ne kadar kararlı olduğunu kamuoyu ve milletle paylaşacak. Çözüm noktasında önemli mesajlar verecek sorunları zaten vatandaş yaşıyor. CHP'nin ve Kılıçdaroğlu'nun söyleyip de yapamayacağı hiçbir şey yok. Taahhütleri, vaatleri yerine getireceğini ifade edecek ve şüphesiz bir yetki isteyecek.

Eskiden şöyle deniyordu; 'Bizim gönlümüzün adayı Kılıçdaroğlu'. Gönlümüzün kısmı biraz kalktı. Artık CHP'liler, parti yöneticileri, parti yetkilileri, bizler, altılı masayı demiyorum saygısızlık etmek istemem, CHP'nin adayı sayın Kılıçdaroğlu'dur gibi bir algı artık oturdu."

NE OLMUŞTU?

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol da dün (20 Mayıs) Elazığ'da yaptığı açıklamada, "Partimizin Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu bu ülkenin cumhurbaşkanı yapacağız. Millet İttifakı olarak bu ülkenin yönetimine talip olacağız ve bu ülkeyi yöneteceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN