Çiftlik Bank kurucusuna sorguda 60 sayfa soru sorulacak

Çiftlik Bank kurucusuna sorguda 60 sayfa soru sorulacak

Çiftlik Bank kurucusu olarak tanınan Mehmet Aydın'ın ifadesinin alınmasına bu gece başlanacağı duyuruldu. Sorguda Aydın'a sormak üzere 60 sayfa soru hazırlandığı ve Aydın'ın yanında 300 sayfa evrak getirdiği iletildi.

Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın, Türk Konsolosluğu'na teslim olduğu Brezilya'dan cumartesi günü Türkiye'ye getirilmişti. Uçakta kendisini getiren İnterpol polisi tarafından İstanbul polisine teslim edilip kelepçelenen Mehmet Aydın, daha sonra sorgusunun yapılacağı Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürülmüştü.

SORGU BU GECE BAŞLAYACAK

İki gündür İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinde tutulan Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın'ın sorgusuna bu gece başlanacağı öğrenildi. Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Aydın'ın getirdiği yaklaşık 300 sayfa evrakı inceleyip müfettiş raporları ile karşılaştırdığı kaydedildi. Evrakların karşılaştırılmasının tamamlandığı ve Aydın'a sormak üzere yaklaşık 60 sayfadan oluşan soru hazırlandığı ifade edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN