Davutoğlu'ndan sert tepki: Küçük çocuk hakaret ediyor, büyükler gülerek izliyor

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Trabzon'daki mitingine çıkardığı ve Kılıçdaroğlu'na 'hain' diyen çocukla ilgili açıklama yaptı. Davutoğlu, "Küçük çocuk, dedesi yaşında bir kişiye hakaret ediyor ve yanı başındaki büyükleri gülerek izliyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Trabzon'da toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan'ın sahneye çıkardığı 10 yaşındaki çocuk, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na ''Bay Kemal, Cumhurbaşkanı amcamın karşısında kim? O adam hain hain. En iyi adam burada, oyunuzu ona verin" dedi. Sahnede bulunan Erdoğan ve AK Partili vekiller çocuğun sözlerine gülerek cevap verdi. Yaşanan bu durum sonrası Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, sosyal medyadan tepki gösterdi.

"BU MU BİZİM AHLAKIMIZ?"

"Küçük çocuk, dedesi yaşında bir kişiye hakaret ediyor ve yanı başındaki büyükleri gülerek izliyor" diyen Davutoğlu, "Bu mu bizim ahlakımız? Çocukları siyasete alet etmeyin. Onların saf ve temiz yüreğini kirletmeyin" sözlerini söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (62)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
62 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN