Kılıçdaroğlu'na 'hain' diyen çocuk konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Trabzon'daki konuşması sırasında kürsüye çıkarılan 10 yaşındaki çocuk, CHP lideri Kılıçdaroğlu’na 'hain' demişti. Küçük çocuk, "Hain ne demek bilmiyorum, ondan özür dilerim" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Trabzon'da toplu açılış törenine katılmıştı. Erdoğan'ın sahneye çıkardığı 10 yaşındaki çocuk, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na ''Bay Kemal, Cumhurbaşkanı amcamın karşısında kim? O adam hain hain. En iyi adam burada, oyunuzu ona verin" demişti. Sahnede bulunan Erdoğan ve AK Partili vekiller çocuğun sözlerine gülerek karşılık vermişti.

Yaşanan bu olayın ardından küçük çocuk, 61medya.com'a açıklamalarda bulundu.

"ONDAN ÖZÜR DİLERİM SÖYLEDİĞİME PİŞMANIM"

"Bunlar aklıma nerden geldi bilmiyorum. Babama af için konuşmuştum. Orada çok heyecanlandım. Refleks oldu. Benim durduğum alanda kadınların konuşmasıyla aklıma yerleşti.” şeklinde konuşan 10 yaşındaki çocuk, "Hainin ne demek olduğunu bilmiyorum. Ondan özür dilerim söylediğime pişmanım" dedi.

Küçük çocuk, "Bana tepki gelmedi. Cumhurbaşkanımızın gülmesine tepki geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan haberlere çıktığında ben takip ediyorum" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (46)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
46 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN