Kılıçdaroğlu'ndan Trabzon'daki küçük çocukla ilgili yanıt: Paylaşımlarınızı süratle silin

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingindeki bir çocuğun "Bay Kemal, Cumhurbaşkanı amcamın karşısında kim? O adam hain hain" sözlerine ilişkin, 'O çocuğun hiçbir kabahati yok. Kabahat onun tepesinde duran kişilerde' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzon'da gerçekleşen toplu açılış töreninde sahneye aldırdığı bir çocuk, mikrofonu istedikten sonra, "Bay Kemal, Cumhurbaşkanı amcamın karşısında kim? O adam hain hain. En iyi adam burada, oyunuzu ona verin" ifadelerini kullandı. Bu sözler bir anda Türkiye'nin gündemi haline geldi. Küçük çocuğun sözlerinin ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu açıklamalarda bulundu.

‘PAYLAŞIMLARINIZI SÜRATLE SİLİN’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın Trabzon’daki açılışta bir çocuğu kürsüye çıkarmasına ilişkin, “Görüntüyü izlediğimde emin olun paniğe kapıldım. Böyle bir şey hiç yaşamamıştım. Benim bütün çabam, evlatlarımıza güzel bir Türkiye bırakmak. Kinden uzak, öfkeden uzak, herkesi sevgiyle kucaklayan, doğayla barışık gençlerin bu ülkenin geleceği ve umudu olduğu bir Türkiye’yi ayağa kaldırmak, bunu istiyorum. Tablo beni çok üzdü. Arkadaşlarım paylaşmışlardı, ‘Paylaşımlarınızı süratle silin’… O çocuğun, o güzel evladımızın hiçbir kabahati yok. Kabahat onun tepesinde duran kişide” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (38)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
38 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN