Dekont paylaştılar! Ekrem İmamoğlu artık maaş almayacak: İşte maaşının gideceği yer!

Dekont paylaştılar! Ekrem İmamoğlu artık maaş almayacak: İşte maaşının gideceği yer!

Seçim tartışmaları devam ederken Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı olan İBB başkanı Ekrem İmamoğlu'nun belediyeden maaş alıp almayacağı merak ediliyor. İmamoğlu'nun 12 aylık maaşını depremzedelere bağışladığını hatırlatan İBB Başkan Danışmanı Murat Ongun konu hakkındaki detayları paylaştı. İşte merak edilen konu hakkındaki detaylar…

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş seçim boyunca belediyeden maaş almayacağını açıkladı. Millet ittifakı Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı olan ABB Başkanı Mansur Yavaş, seçim propaganda gezilerine başlanacağını belirterek 14 Mayıs'a kadar belediyeden maaş almayacağını vurguladı. Yavaş, o gün itibariyle belediye olanaklarını kullanmayacağını söyledi. Bunun üzerine İBB başkanı Ekrem İmamoğlu'nun maaş alıp almayacağı tartışmaları gündeme geldi. Konu hakkındaki açıklama ise BB Başkan Danışmanı Murat Ongun’dan geldi. İşte merak edilen konu hakkındaki detaylar…

İMAMOĞLU SEÇİM BOYUNCA MAAŞ ALACAK MI?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın açıklamaları üzerine gözler de İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu'na çevrildi. Ekrem İmamoğlu'nun seçim süresince nasıl bir yol izleyeceği en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Konu hakkındaki açıklamalar ise İBB Başkan Danışmanı Murat Ongun'dan geldi.

ekrem-imamoglu-1.jpg

MAAŞ DEPREMZEDELERE GİTTİ

Murat Ongun, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 12 aylık maaşını depremzedelere bağışladığını açıkladı. Ongun, seçim sürecinde veya sonrasında kamudan herhangi bir maaş almayacağını vurguladı. Ekrem İmamoğlu'nun maaşını bağışladığı dekont ile birlikte açıklamalarda bulunan Murat Ongun şu ifadeleri kullandı:


“Sorular üzerine: İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 12 aylık maaşını depremzedelere bağışlamıştır. Seçim sürecinde veya sonrasında kamudan herhangi bir maaş kullanımı söz konusu olmayacaktır.”

ekrem-imamoglu-dekont.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN