Demirtaş, Almanya'daki seçmenlere seslendi

Demirtaş, Almanya'daki seçmenlere seslendi

Tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş, seçime iki haftadan az bir süre kalmışken bu kez Almanya'daki seçmene seslendi. Demirtaş, "Özellikle sizler bu seçimin kaderini belirleyeceksiniz. Oyunuzu mutlaka kullanın, değişime destek olun dedi.

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, genel seçimlere 12 gün kalmışken tutuklu bulunduğu Edirne F Tipi Cezaevi'nden gündeme dair paylaşımlarına devam ediyor.

'DEĞİŞİME DESTEK OLUN'

Demirtaş, bu defa 14 Mayıs seçimlerini sebebiyle bu kez Almanya'da yaşayan seçmene seslendi. Almanya'da yaşayan seçmenin seçimin kaderini belirleyeceğini söyleyen Demirtaş, "Almanya'da yaşayan seçmen kardeşlerim, özellikle sizler bu seçimin kaderini belirleyeceksiniz. Oyunuzu mutlaka kullanın, değişime destek olun" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN