Demirtaş saat verdi: Önemli bir mesaj paylaşacağım, lütfen bildirimleri açın

Demirtaş saat verdi: Önemli bir mesaj paylaşacağım, lütfen bildirimleri açın

Türkiye'nin kaderinin belirleneceği kritik seçimlere 11 gün kalırken siyasiler il il miting çalışmaları için dolaşıyor. Seçimlere ilişkin sosyal medya hesabından sık sık paylaşımda bulunan Silivri'de tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, son mesajında, “Bu akşam 21:00’de burada önemli bir mesaj paylaşacağım, lütfen bildirimleri açın” ifadelerine yer verdi.

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen ve 11 ili vuran depremler nedeniyle yeni önlemler altında yürütülen seçimlere 13 gün kaldı. Bu seçimde, 5 yıl boyunca görev yapacak cumhurbaşkanı ile yeni parlamento üyeleri belirlenecek.

Pusuladaki sıralamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan seçimde yarışacak.

Edirne F Tipi Cezaevi’nde 7 yıldır tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Twitter hesabından, “Bu akşam 21:00’de burada önemli bir mesaj paylaşacağım, lütfen bildirimleri açın” mesajını paylaştı.

Demirtaş, şu ifadelere yer verdi:

“Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Bu akşam 21:00’de burada önemli bir mesaj paylaşacağım, lütfen bildirimleri açın. Zaten açıksa sorun yok :) Akşam görüşmek üzere.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN