DSİ KPSS’li ve KPSS’siz personel alımı! Kadrolar belli oldu: O tarihlerde yapılacak! Sakın kaçırmayın

DSİ KPSS’li ve KPSS’siz personel alımı! Kadrolar belli oldu: O tarihlerde yapılacak! Sakın kaçırmayın

Kurumlar tarafından yapılan personel alımları hız kesmeden devam ediyor. DSİ bünyesinde yapılacak sözleşmeli personel alımları için detaylar belli oldu. Sınava katılmaya hak kazanan adaylar tek tek açıklandı. İşte tüm detaylar…

Devlet Su İşleri tarafından yayınlanan sözleşmeli personel alımları için detaylar belli oldu. Sınava katılmaya hak kazanan aday listesi merak edilirken sınav tarihi hakkında açıklamalarda peş peşe geldi. Başvuruda bulunan ve sınava girmeye hak kazanan adaylar belli oldu. İşte tüm detaylar…

KPSS'Lİ VE KPSS'SİZ ALIM YAPACAK

Devlet Su İşleri geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile birlikte kurum bünyesindeki personel eksikliğini tamamlamak için alım yapılacağını duyurdu. KPSS şartı ve KPSS şartsız personel alımı yapılacağı belirtilirken sözleşmeli personel kadrosunda alım yapılacak aktarıldı. Sınava katılmaya hak kazanan adayların listesi de merak ediliyor. Kurum bünyesinde yapılacak alımlar için 7 kişilik kadro açıklandığı belirtildi. Bu kapsamda Ağ Uzmanı, Sistem Uzmanı, Kıdemli CBS Yazılım Geliştirme Uzmanı, Kişi Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanı, İş Analisti grupları için başvurular tamamlandı.

dsi-personel-alimi.jpg

ADAY LİSTELERİ AÇIKLANDI

Sözleşmeli personel kadrosuna yerleşmek isteyen adayların sınava katılım hakkı için açıklamalar peş peşe geldi. Devlet Su İşleri 23 Ekim 2023 tarihi ile 27 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılacak Sözleşmeli Bilişim Personeli sözlü ve/ veya uygulamalı sınavına katılmaya hak kazanan adayların listesini açıkladı. Sınava katılmaya hak kazanan adaylar https://www.dsi.gov.tr/Duyuru/Detay/10561 adresi üzerinden listeleri öğrenebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN