E-Devlet kullanan herkesi ilgilendiriyor! Şifre sisteminde yeni değişiklik: İşlemler artık oradan yapılacak

E-Devlet kullanan herkesi ilgilendiriyor! Şifre sisteminde yeni değişiklik: İşlemler artık oradan yapılacak

E-Devlet kullanan herkesi ilgilendiriyor! Şifre sisteminde yeni dönem başladı. İşlemler artık oradan yapılacak. İşte, e-Devlet şifre sistemindeki yenilik…

Türkiye’nin dijital platformu e-Devlet Kapısı’nda şifre alma işlemlerinde yenilik yapıldı. Bu yenilikle birlikte kullanıcılar şifre alma işlemini Türksat kablo abone merkezleri üzerinden de yapabilecek.

E-DEVLET KULLANIMI KOLAYLAŞACAK

Türksat’ın yaptığı açıklama doğrultusunda, 64,5 milyon kayıtlı kullanıcısı olan ve bürokrasinin azaltılması amacı ile kurulan e-Devlet Kapısı için şifre alma işlemleri artık Türksat kablo abone merkezleri üzerinden de yapılabilecek. Yapılan yenilik ile vatandaşlara e-Devlet kullanımının kolaylaştırılması amaçlanıyor.

e-devlet-1-001.jpg

e-Devlet Kapısı web sayfası ve mobil uygulamadan yapılan “e-Devlet Kapısı Memnuniyet Anketi” sonuçları kapsamında, e-devlet Kapısı memnuniyet oranının %95,3’e ulaştığı ortaya çıktı. Yani platformun kullanımı vatandaşlar arasında her geçen gün daha da yaygınlaşıyor.

Geçen sene 64,3 milyon kullanıcıya sahip olan e-Devlet Kapısı, 4 milyar 399 milyon giriş sayısı ile rekor kırmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN