Emekliler dikkat: 10 bin TL almak için son 3 gün! e-Devlet'ten hemen başvurunuzu yapın

Emekliler dikkat: 10 bin TL almak için son 3 gün! e-Devlet'ten hemen başvurunuzu yapın

Bankaların emekli maaş promosyon ödemeleri her ay güncelleniyor. Emeklilere nisan ayında 10 bin TL'ye kadar maaş promosyonu veren bir banka, başvuru için son 3 güne girildiğini hatırlattı. İşte, emeklilere 10 bin TL promosyon veren o banka...

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) kanun düzenlemesinin yürürlüğe girmesiyle Türkiye'deki 13.6 milyon emekliler arasına 1.6 milyon kişi daha eklendi.

Bankalar da emeklileri müşterileri yapabilmek için maaş promosyonu yarışına girdi. Her ay güncellenen emekli promosyon kampanyası tutarları kapsamında maaş arttıkça ödemeler de yükselmeye devam ediyor.

DENİZBANK EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?

Denizbank, promosyon tutarları, emekli maaşı miktarına göre değişiyor:

* 3 bin 500 TL altında maaş alan emekliler için 3 bin TL veya 6 bin TL,

* 3 bin 500 TL - 7 bin 500 TL arası maaş alanlar için 3 bin 500 TL veya 7 bin 000 TL

* 7 bin 500 TL - 10 bin TL arası maaş alanlar için 4 bin 500 TL veya 9 bin TL

* 10 bin TL ve üzeri maaş alanlar için ise 5 bin TL veya 10 bin TL

EYT'liler ise, 3 yıl boyunca emekli maaşlarını Denizbank'tan almaya söz vererek ve ilk kez SGK emekli maaşını bankaya aktararak 10 bin TL'ye kadar nakit promosyon kazanabiliyorlar.

DENİZBANK EMEKLİ PROMOSYONU SON BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

Kampanyaya katılan emekliler, maaşlarını bankanın mobil uygulaması veya e-Devlet üzerinden aktarabilir ve promosyonları ilk maaşın bankaya yatmasından itibaren 2 iş günü içinde alabilir.

Kampanya 30 Nisan 2023 tarihine kadar geçerli olup, Denizbank kuralları ve kampanya dönemini değiştirme hakkına sahip. Ayrıca, birden fazla emekli maaşı alan emeklilerin promosyon tutarı, maaşlarının toplamı dikkate alınarak hesaplanacak.

DENİZBANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU BAŞVURU SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN