En yüksek promosyon veren bankalar! Nisan ayı promosyon ücretleri ne kadar oldu? Akbank, İş Bankası, Garanti, Yapı Kredi...

En yüksek promosyon veren bankalar! Nisan ayı promosyon ücretleri ne kadar oldu? Akbank, İş Bankası, Garanti, Yapı Kredi...

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi ve en düşük emekli maaşı ile bayram ikramiyesi güncellemesi ile birlikte promosyon ödemeleri de güncellendi. 2022 yılı ile birlikte değişen promosyon ödemeleri 2023 yılında da tüm hızıyla devam ediyor. Bankalar tarafından emekli vatandaşlara verilen promosyon ödemeleri nisan ayında güncellendi. Rekabetin hız kazandığı süreçte yeni promosyon ödemelerine dair tüm detaylar...

EN YÜKSEK PROMOSYON VEREN BANKALAR!

2023 yılının Nisan ayı ile birlikte emekli promosyon güncellemeleri tüm hızıyla devam ediyor. Emekli promosyon ödemelerini nisan ayı ile birlikte güncelleyen bankalar emekli vatandaşların dikkatini çekti.

En yüksek emekli promosyonu veren bankaya yönelen emekli vatandaşlar araştırmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Son aylarda emekli vatandaşların adına alınan önemli karar ile birlikte promosyon ödemesinde yaşanan rekabet büyük bir hız kazandı. Peki bankalar ne kadar promosyon ödemesi veriyor? İşte güncel promosyon ödemeleri...

yapi-kredi-symbol.png

YAPI KREDİ EMEKLİ PROMOSYONU!

Emekli promosyon ödemelerinde Yapı Kredi Mobil üzerinden yapılan görüntülü işlem ile birlikte promosyon ödemesi için onay almanız halinde promosyon ödemesinden faydalanabiliyorsunuz. Yapı Kredi tarafından sunulan avanj dolu promosyon ile birlikte emekli vatandaşlara 8 bin 500 TL'ye varan promosyon ödemeleri yapıyor.

altin-vadeli-yatirim-hesabi-is-bankasi.jpg

İŞ BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU!

Emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan emekli vatandaşlar birçok fırsat değerlendirme şansı sunuluyor. Emekli promosyonunu İş Bankası'ndan almanız halinde aidat ödemesi olmadan Maximum Kart sahibi olabiliyorsunuz. İş Bankası tarafından emekli vatandaşlara verilen promosyon tutarı ise 7 bin 500 TL'ye bulabiliyor.

5dea09c9c03c0e4b945d911a.webp

GARANTİ BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU!

Garanti Bankası en yüksek promosyon veren bankalar arasında yer alıyor. Maaş aralığına göre verilen promosyon ödemeleri kampanyalar ile birlikte 8 bin 500 TL'ye kadar yükselebiliyor. Emekliye 7 bin 500 TL'ye varan promosyon ödemeleri veren Garanti Bankası aynı zamanda 1.000 TL'de bonus veriyor.

5dada423426acb0b12258b6bf0d23d94.jpg

ING BANK EMEKLİ PROMOSYONU!

ING Bank en yüksek emekli promosyonu veren bankalar arasında bulunuyor. Koşulsuz olarak 8 bin 500 TL'ye kadar emekli promosyonu veren ING Bankası'nın farklı promosyon ödemeleri de bulunuyor. Otomatik Fatura Talimatı ile birlikte 1.500 TL'ye varan ek ödemeyle promosyon ödemesi 10 bin TL'ye kadar yükseliş gösterebiliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN