Erdoğan'a ne İmamoğlu soruldu ne de o bahsetti

Erdoğan'a ne İmamoğlu soruldu ne de o bahsetti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-Azerbaycan-Türkmenistan Devlet Başkanları Üçlü Zirvesi dönüşü uçakta konuştu. Ancak gündeme ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yöneltilen pek çok soru arasında siyasetin gündemine bomba gibi düşen İBB Başkanı İmamoğlu'na hapis cezası ve siyasi yasak kararı yer almadı. Erdoğan'ın da konuya hiç değinmemesi de dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Azerbaycan-Türkmenistan Devlet Başkanları Üçlü Zirvesi dönüşü uçakta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Gazeteciler başta Suriye'ye olası kara harekatı olmak üzere pek çok konuda gündeme ilişkin sorularını yönetti. Erdoğan da yöneltilen sorulara cevap verdi. Ancak Türk siyasetinin gündemine bomba etkisi yapan İBB Başkanı İmamoğlu'na verilen 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası ve siyasi yasak kararı gündeme gelmedi. Erdoğan'a yöneltilen sorular arasında da yer almadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da kendi partisi içinde de tepkilere neden olan karar ilişkin bir değerlendirmede bulunmadı. Konunun Cumhurbaşkanlığı uçağında gündeme gelmemesi dikkat çekti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN