Eşi Kavala davasını eleştirmişti: Uşak Valisi görevden alındı

Eşi Kavala davasını eleştirmişti: Uşak Valisi görevden alındı

İçişleri Bakanlığı, Uşak Valisi Funda Kocabıyık'ın görevden alındığını duyurdu. Kocabıyık'ın eşi ve eski AK Parti Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, dün akşam attığı tweetlerle Gezi Parkı Davası'nı eleştirmişti.

Eski AK Parti İzmir Milletvekili olan ve Uşak Valisi Funda Kocabıyık'ın da eşi olan Hüseyin Kocabıyık'ın, dün akşam sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla, Gezi Parkı Davası kararlarını eleştirdiği yönünde yorumlar yapılmıştı.

"Hukuk dışı kararların hâkim ve savcıları bizi, hayatımızı adadığımız ne kadar kutsal değer varsa onları savunamaz hale getiriyorlar" diyen Kocabıyık dikkatleri üzerine çekmişti. Kocabıyık'ın eşi Vali Funda Kocabıyık, Valilik'ten alınarak geçici görevle İçişleri Bakanlığı emrine görevlendirildi.

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Uşak Valisi Funda Kocabıyık geçici görevle İçişleri Bakanlığı emrine görevlendirilmiştir" bilgisi paylaşıldı.

KORONA DÖNEMİNDE TEPKİLERE NEDEN OLMUŞTU

Görevden alınan Uşak Valisi Funda Kocabıyık, koronavirüs salgının etkili olmaya başladığı dönemde çekilen görüntülerle tepkilere neden olmuştu.

Kocabıyık, beraberinde kalabalık bir ekiple caddeleri dolaşması ve maskesiz dışarıya çıkmasının yanı sıra üslubu nedeniyle de sert eleştirilere maruz bırakılmıştı.

Kocabıyık'ın o dönem görevden alınmaması da dikkat çekmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (22)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
22 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN