Eskişehir Sarıcakaya’da termometreler 54’ü gösterdi

Eskişehir Sarıcakaya’da termometreler 54’ü gösterdi

Eskişehir Sarıcakaya'da belediye önünde bulunan termometre bugün 54 dereceyi gösterdi.

Eskişehir’de hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam ederken Sarıcakaya ilçesinde termometreler 54 dereceyi gösterdi.

Yüksek sıcaklık ilçede hayatı neredeyse durma noktasına getirdi. Vatandaşlar sıcak havadan korunmak için bol bol su tüketmeye yöneldi. Mecburen dışarı çıkanlar ise kendilerini gölgelik alanlara attı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN