Göksel konserinde facia! Atılan havai fişek hayatını kabusa çevirdi: Genç kadın işitme engelli kaldı

Göksel konserinde facia! Atılan havai fişek hayatını kabusa çevirdi: Genç kadın işitme engelli kaldı

Konserde yaşanan facia kadının duyma yetisini elinden aldı. Eğlenceli dakikalar kısa süre içerisinde felakete dönüştü. Ünlü şarkıcı Göksel'in 7 Temmuz 2023 tarihinde düzenlediği konsere giden hayranının hayatı mahvoldu. Havai fişeklerin patlama anını izleyen seyirci ise gözünü hastanede açtı. İşte tüm detaylar...

Eğlenmek için gittiği konserde, faciaya tanıklık etti. şarkıcı Göksel'in konserinde yer alan 33 yaşındaki Selin Gül'ün başında büyük bir talihsizlik geldi. Konser esnasında havaya fırlatılan havai fişekler patlarken facianın olayın hedefi oldu.

TALİHSİZ OLAY KADININ DUYMA YETİSİNİ ELİNDEN ALDI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Cemil Topuzlu Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'nda sahne alan şarkıcı Göksel'in konserini ziyaret eden hayranı, facianın hedefi oldu. Konser alanında eğlenceli dakikalar geçirmeyi hedefleyen 33 yaşındaki Spor Eğitmeni Selin Gül, soluğu hastanede aldı.

Konser sırasında ateşlenen havai fişeklerin hedefi oldu. Sahne platformuna bağlanan havai fişekler şov amaçlı kullanılırken, platformdan kopan bir demir parçası seyircilerin üzerinde düştü. Selin Gül'ün kafasına denk gelmesiyle birlikte, acil bir şekilde hastaneye kaldırıldı.

651e8dcf470a9b0760395c9c.jpg

ŞARKICI TARAFINDAN TEHDİT EDİLDİĞİNİ SÖYLEDİ

Doğrudan hastaneye kaldırılan Selin Gül, tedaviye alındı. Kanlar içinde kalan kadın tedavi sürecinde, konser organizasyonunu sağlayan firmanın avukatı ve şarkıcı Göksel'in menajeriyle iletişime geçti. Hastane masraflarının karışılacağına dair konuşmalar geçerken, reddederek şikayetçi olduğunu söyledi.

Hukuki sürecin başlayacağını duyuran Selin Gül, tedavi sürecini de anlattı. Demir parçasının düşmesiyle birlikte yüzde 65 oranında duyma kaybı yaşayan Gül, hastane masraflarını karşılayabilmek adına aracını sattığını paylaştı. Selin Gül bu süreç içerisinde, şarkıcı Göksel ve ekibi tarafından tehdit edildiğini açıkladı.

651e8dcf470a9b13005e7af2.jpg

"ALNIMA, KAFAMA DİKİŞ ATILDI"

Olayın ardından hastaneden taburcu olan Selin Gül, başından geçenleri bir bir anlattı. Konser alanına şarkıcı Gökseli dinlemeye giden Gül, "Arkadaşımla beraber protokol ikinci sırada oturuyorduk. Maalesef o akşam havai fişek patlatıldığı sırada; havai fişeğin bağlı olduğu demirle birlikte havai fişek aynı anda kafama düşüyor, kafamdan arkamdaki bayana sekiyor. Benim alnıma, kafama dikiş atıldı. Burada gördüğünüz üzere yanıklar var hala geçmedi. Üç ay bitti, iz olarak kaldı. Daha sonrasında da maalesef öğreniyorum ki kulağımda yüzde 65 duyma kaybı oluyor kazadan dolayı." açıklamasını yaptı.

"YÜZDE 65 DUYMA KAYBI YAŞADIM"

Beyin kanaması riski olduğunu belirten mağdur isim, açıklamalarına şu şekilde devam etti.

"Bu süreçte ilk müdahalede duyma kaybının olduğu anlaşılmadı. Ertesi gün uykusuz kaldım. 24 saat uyumamam gerektiği söylendi, beyin kanaması riskinden dolayı. Ve insanların söylediklerini anlamamaya başladım. Duyamadım, herkes 'Bir şey mi oldu duyamıyorsun' diyordu. Pazartesi günü kontrole gittiğinde mutlaka doktora bunu söyle dediler. Söylediğimde doktor beni işitme testine aldı. Defalarca aldı kesin olabilmesi için. Yüzde 65 sol kulağımda darbeye bağlı olarak bir duyma kaybı var. Maalesef, bunun üzerine yoğun bir şekilde kortizon tedavisi gördüm ve kortizon tedavisinin sonunda 9 buçuk kilo aldım. Bunun yüzünden de mesleki itibar kaybı yaşıyorum. Çünkü, ben bir spor eğitmeniyim. Hiçbir şekilde tedavi kulağıma yardımcı olmadı ve ameliyat olmak zorundayım. Fakat ameliyat ücretleri çok yüksek. Ameliyat olduktan sonra da hiçbir şekilde duymada kaybolmanın geri gelip gelmeyeceği garanti değil. Doktor bunun sözünü veremiyor. Defalarca farklı doktorlara danışıldı. Hepsi aynı konuda sabit kaldılar. Bu süreçte hiçbir şekilde, İBB Kültür A.Ş.'den yani orayı kiraya veren, oradan sorumlu olan, ev sahibinden ve organizasyonu yapan şirketin sahibi Oytun Alatay'dan, Göksel Hanım'ın ekibinden hiç kimseden hiçbir şekilde yardım görmedim. Üstüne ilk olarak Taksim Acıbadem Hastanesi'ne götürüldüğümüz; hastanede yapılan işlemlerden dolayı evime para ödenmezse işlem yapılacağına dair, kağıt geldi. İcra kağıdı geldi, bunu da yaşadım. Kulağımda darbeden dolayı kemikçik yer değiştirmiş. Bu yüzden yüzde 65 bir duyma kaybına sahibim."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN