Görüntü Türkiye'den! Koca adamın yaptığı görenler telefona sarıldı: Görenler ne olduğu anlamadı bile

Ankara'nın Keçiören ilçesinde meydana bir olay akıllara durgunluk verdi. Koca adamın yaptığını görenler hemen telefonuna sarıldı. Çevredeki vatandaşlar ne olduğunu anlayamadı bile. Bir vatandaşın cep telefonuyla saniye saniye kaydettiği görüntüler sosyal medyada viral oldu. İzleyince şoke olacaksınız!

Sosyal medyada paylaşılan son görüntüler gündeme bomba gibi düştü. Görüntü Türkiye'den! Koca adamın sokak ortasında yaptıkları herkesi şoke etti. O anlar saniye saniye kameralara yansırken kimse ne olduğunu anlayamadı bile. İzleyenlerin ağzı açık kaldı.

KOCA ADAMIN YAPTIKLARI PES DEDİRTTİ

Ankara'nın Keçiören ilçesinde çekilen görüntüler sosyal medyada viral oldu. Koca adam sokak ortasında ağacı tokatlamaya başladı. Adamın yanından geçen vatandaşlar ne olduğunu anlayamazken ortaya ilginç görüntüler çıktı.

ghghhg-29.jpg

GÖRENLER NE OLDUĞUNU ANLAYAMADI BİLE

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler kısa süre içerisinde binlerce kez izlenirken, aynı şahsın ağacın karşısında ayakta dikildiği ve ara ara tokatlar atmaya devam ettiği görüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN