Halkbank'a giden cebini dolduruyor! Yeni kredi kampanyası duyuruldu, bu kredi herkesin elini rahatlatacak

Halkbank'a giden cebini dolduruyor! Yeni kredi kampanyası duyuruldu, bu kredi herkesin elini rahatlatacak

Ekonomik sıkıntıların çoğaldığı günlerde Halkbank tarafından ayardım eli uzatıldı. Halkbank'a giden müşteriler para sorununu ortadan kaldırıyor. Yeni kredi kampanyası ile birlikte cebinizi ferahlatacak ödemeler gündemde yer alıyor. Ekonomik rahatlığa kavuşmanız için hemen başvurunuzu yapın. İşte tüm detaylar...

Halkın bankası olarak bilinen Halkbank'tan eylül ayı kampanyası geldi. Halkbank'a giden vatandaşların yüzü gülüyor. Türkiye'de yaşanan ekonomik sıkıntılara karşı sıcak para arayanlara uygun koşullu ödemeler yapılıyor. Yeni kampanyasını duyuran Halkbank detayları paylaştı.

HALKBANK'TAN YÜZ GÜLDÜREN KAMPANYA

Ekonomik sıkıntıların yaşandığı günlerde paraya sıkışan vatandaşlar çareyi bankalarda buluyor. Kredi faiz oranlarının ve vade sayılarının düşmesiyle birlikte vatandaşı zor bir duruma sokarken Halkbank'tan güncel kampanya geldi.

Halkbank tarafından başlatılan kampanya ile düşük faizli ihtiyaç kredisinden faydalanabilirsiniz. Güncel faiz oranlarına göre oldukça cazip teklifler ile müşterisine sunduğu kampanyanın detayları paylaşıldı. Resmi web sitesi üzerinden detaylarını paylaşan Halkbank kredisine başvuracaklar haberimizin devamından detayları alabilir.

96703.jpg

FAİZ ORANI VE VADE SAYISI

Eylül ayı ile birlikte başlayan kampanyanın faiz oranları özel olarak paylaşıldı. Piyasadaki diğer alternatiflere göre düşük olduğu belirtilen ihtiyaç kredi kampanyasında 36 aya varan vade imkanları sunuluyor. Kampanyadan faydalanmak için müşterilere yüzde 3,29 oranında faiz belirlendi.

Örnek verilecek olursa ihtiyaç kredisi çekmeniz halinde 36 ay vadeli taksitlerde aylık 2.746 ödeme yapacaksınız. Ödeme kolaylığına göre artan ve azalan taksitlere özel 3 ayda bir eşit ödeme seçenekleri de bulunuyor.

aile-destek-programi-nda-hane-basi-7-bin-200-lira-15073391-6659-amp.jpg

KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İhtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak için Halkbank resmi web sitesini ziyaret etmeniz gerekir. İşlemlerinizi bu şekilde halledemediyseniz en yakın Halkbank şubesine müracaat edebilirsiniz. Başvurunuz esnasında kimlik ve gerekli belgeleri yanınızda götürmeyi unutmayın. Kredi başvurunuzun onaylanması halinde ödeme koşullarına dair bilgi talebinde bulunabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN