Kibrit gibi hamam böceğinin kökünü kazıyor! Ne eve ne mutfağa yaklaşacak… 100’de 100 etkili bitki

Kibrit gibi hamam böceğinin kökünü kazıyor! Ne eve ne mutfağa yaklaşacak… 100’de 100 etkili bitki

Evdeki Hamam böceğini en etkili yöntemle def edebilirsiniz. Bunun için ilaçlama şirketlerine tonlarca para ödemenize gerek yok. Çünkü hamam böceklerinin de nefret ettiği bazı şeyler var. Bahçenizde hatta kaldırımda bile yetişiyor bu bitkiler. Kokuları onlar için kabus! Bu yöntemle hamam böceği mutfağınızı bırakın evinize bile yakalamayacak. Yüzde yüz etkili

Evlerdeki hamam böcekleriyle başa çıkmak için doğal yöntemler oldukça etkili olabilir. Hamam böcekleri belirli kokulardan ve ortamlardan hoşlanmadıkları için, bu kokuları kullanarak böcekleri uzaklaştırmak mümkündür. Evde bulunun bazı bitkilerle hamam böceği sorunundan kurtulabilirsiniz

okaliptüs suyuyla Lavanta, nane, karanfil ve gibi bitki özlerini incelterek elde edilen karışımı bir sprey şişesine doldurarak kullanabilirsiniz. Bu karışımı evinizdeki böceklerin sıkça görüldüğü alanlara püskürtmek, böcekleri rahatsız ederek uzaklaşmalarını sağlayabilir.

img-4427.jpeg

LİMON SUYU EN ETKİLİ KORUYUCU

Limon suyu da doğal bir böcek kovucusu olarak işlev görebilir. Limon suyunu suyla seyrelterek böceklerin sıkça bulunduğu bölgelere dökerek, böcekleri rahatsız edip uzaklaştırabilirsiniz.

EVİNİZİ NEMLİ BIRAKMAYIN

Ayrıca, hamam böcekleri kuru ortamları sevmezler. Ev temizliğine özen göstererek nemli alanlar bırakmamak da önemlidir. Bahçenizde veya evinizin çevresinde doğal böcek kovucu bitkiler yetiştirmek de etkili bir çözüm olabilir. Nane, fesleğen, lavanta, biberiye ve fındıkotu gibi bitkiler, böcekleri uzaklaştıran hoş kokulara sahip olabilir.

Bu doğal yöntemleri kullanarak hamam böceği sorunundan hızlıca kurtulabilir ve evinizde daha sağlıklı bir ortam oluşturabilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN