Hastanede yaşlı kadınla alay eden personelden ilginç savunma: Oyun oynadık

Hastanede yaşlı kadınla alay eden personelden ilginç savunma: Oyun oynadık

İstanbul Ataşehir’de bulunan özel bir hastanede görevli personellerin yaşlı bir hastaya kötü muamele ederken çektikleri görüntülerinin sosyal medyada yayınlanmasının ardından tutuklanan Ali Erata'nın ifadesi ortaya çıktı. Erata ifadesinde, "Yaşlı kadın Alzheimer hastası olduğu için ona ilaçlarını içirmek için oynadığımız bir oyundu" dedi.

İstanbul Ataşehir’de bulunan bir özel hastanede görevli personelin yoğun bakımda yatan yaşlı kadınla yaptıkları ve 'böbreğini alacağız' diyerek kadının yüzüne para saçtıkları video gündeme bomba gibi düşmüştü.

Hastanenin faaliyetleri durdurulurken, videoda yaşlı kadının yüzüne para atan ve Samsun'un İlkadım ilçesinde, Gazi Polis Merkezi ekiplerince gözaltına alınan Erata, ‘beden bakımından kendini savunamayacak olan kişiye eziyet' suçundan tutuklandı.

Ali Erata’nın, İstanbul’da yaşanan olay sonrası işten çıkarılmasının ardından geldiği Samsun’a yerleştiği, özel hastanede ise çalışmaya başladığı ortaya çıktı. Erata, nöbetçi sulh ceza hakimliğine verdiği ifadesinde, "Yaşlı kadın Alzheimer hastası olduğu için ona ilaçlarını içirmek için oynadığımız bir oyundu. Zaman zaman bu tür oyunlar oynardık. Bu video da bu oyunlardan biriydi" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN