İçerenköy Bayındır Hastanesi'ndeki skandalda yeni gelişme: 8 gözaltı

İçerenköy Bayındır Hastanesi'ndeki skandalda yeni gelişme: 8 gözaltı

İstanbul Ataşehir’de bulunan özel bir hastanede personellerinin yoğun bakımda yatan ve konuşamayan yaşlı kadına yaptıkları skandal hakaretler ile ilgili 8 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Ataşehir’de bulunan Özel İçerenköy Bayındır Hastanesi'nde personellerin yaşlı bir hastaya kötü muamele ederken çektikleri görüntülerinin sosyal medyada yayınlanmasının ardından başlatılan soruşturma kapsamında 8 kişi gözaltına alındı.

NE OLMUŞTU?

İstanbul Ataşehir’de bulunan bir özel hastanede görevli personelin yoğun bakımda yatan yaşlı kadınla yaptıkları gayri ahlaki konuşma ve 'böbreğini alacağız' diyerek kadının yüzüne para saçmaları, cep telefonu kamerasına yansıdı. Hastane personelinin yaşlı kadınla yaptıkları gayri ahlaki diyalog da pes dedirtti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, söz konusu görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından yaptığı açıklamada, “Bugün medyada paylaşılan, İstanbul’da bir özel hastanede önceden kaydedildiği anlaşılan kabul edilemez görüntüler üzerine derhal Sağlık Bakanlığı Müfettişlerini görevlendirdim. Duruma vaziyet edildi. Başsavcılığımız adli işlemleri başlattı. Suçlular kesinlikle cezasını çekecek” demişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN