Hatay'da yaptığı site yerle bir olan müteahhit gazeteciye çıkıştı: Bana bunu soramazsınız

Hatay'da yaptığı site yerle bir olan müteahhit gazeteciye çıkıştı: Bana bunu soramazsınız

Hatay'da depremin ardından yerle bir olan 3 yıllık Güçlü Bahçe City’nin müteahhidi Servet Altaş, durumu soran bir gazeteciye, "Burada atom bombaları etkisinde deprem oldu, her yer yıkıldı, benim binam mı mesele. Bana binayı soramazsınız" şeklinde yanıt verdi.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen, binlerce can kaybına neden olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem, 10 kenti yerle bir etti. En çok yıkımın yaşandığı illerden olan Hatay'da, 2019'da tamamlanarak açılışı yapılan ve depremle yıkılan Güçlü Bahçe City, müteahhidi merak edilen binalardan biri olarak gündem oldu.

'HER YER YIKILDI MESELE BENİM BİNAM MI?'

Sözcü'nün haberine göre; açılışında Guinness rekoru için başvuru yaptıkları dev makası kullanmalarıyla da sosyal medyada konuşulan sitenin inşaatının Ser-Al İnşaat tarafından yapıldığı ortaya çıktı.

2-002.jpgServet Altaş

Firmanın sahibi olan Servet Altaş, yeni yapılan binanın yıkılmasını sorun muhabire tepki göstererek, "Burada atom bombaları etkisinde deprem oldu, her yer yıkıldı, benim binam mı mesele. Bana binayı soramazsınız" şeklinde yanıt verdi.

'FİRMANIN TÜM BİNALARI YIKILDI' İDDİASI

Hatay'da birçok inşaat projesinde adı geçen Altaş'ın sosyal medya hesaplarına da erişilemiyor. Ser-Al İnşaat'ın kentte yaptığı Venüs Gold ve Mars sitesinde de yıkımlar yaşandığı öne sürülürken enkaz altında kalanların sayısına ilişkin ise net bir bilgiye ulaşılamadı. Aynı firmaya ait başka binaların da yıkıldığı iddia ediliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN