İBB'den belgeli cevap: Kanal değil yol temeli

İBB'den belgeli cevap: Kanal değil yol temeli

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun, "Kanal İstanbul" diye yapılacak temel atma töreninin yol projesi olduğunun belgesini paylaştı. Ongun sosyal medya hesabından karayolları raporunu paylaşarak, "Yol temel atma töreni hayırlı olsun" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, “Cumartesi günü Kanal İstanbul’un ilk köprüsünün temeli atılıyor” diye açıklanan töreni ‘illüzyon’ diye nitelendirmiş, projenin önceden planlanan Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolu olduğunu belirtmişti. İBB Sözcüsü Murat Ongun da Karayolları Genel Müdürlüğü’nün '2020 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu'nu sosyal medya hesabından paylaşarak, "Yol temel atma töreni hayırlı olsun" dedi.

"ADINA KANAL TEMELİ DENEN YOL PROJESİ..."

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün '2020 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu'nu paylaşan İBB Sözcüsü Murat Ongun, şunları yazdı:

"Bir illüzyon vardı, artık yok. Adına “kanal temeli” denen yol projesi Karayolları Genel Müdürlüğü’nün raporunda bakın nasıl anlatılıyor. Yol temel atma töreni hayırlı olsun."

İMAMOĞLU ŞUNLARI SÖYLEMİŞTİ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün Sazlıdere Barajı'nda yaptığı konuşmada 26 Haziran'da yapılacak törenin Kanal İstanbul'un değil, Kuzey Marmara Otoyolu'nda bir bağlantı yolu projesi olduğunu belirtmişti. Ekrem İmamoğlu bu bağlantı yolu planının üçünkü köprü ile ilgili olduğunu, Kanal İstanbul açıklanmadan çok daha önce kararlaştırıldığını dile getirmişti. İmamoğlu açıklamasında Kanal İstanbul diye bir illüzyon yaratıldığını, belirtmiş “Sayın Cumhurbaşkanı’nın haberi var mı, bilmiyorum. Biliyorsa, ‘temel atmış’ gibi yapacak. Yok bilmiyorsa; işte o daha kötü” demişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN