İmamoğlu: Kanal güzergahındaki arazileri geri alıp tarım için kullanacağız

İmamoğlu: Kanal güzergahındaki arazileri geri alıp tarım için kullanacağız

İBB Başkanı İmamoğlu, Kanal İstanbul güzergahındaki arsaları satın alanların arazilerini o dönemki fiyatından geri alıp, tarım çiftliği haline getireceklerini söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, uzun zamandır özellikle muhalefet partileri temsilcileri ve toplumun çeşitli kesimleri tarafından eleştirilen Kanal İstanbul’a ilişkin açıklamalarda bulundu.

Medyascope yayınında Ruşen Çakır‘a konuşan İmamoğlu, “Arsaları satın alanların arazilerini o dönemki tarım arsası fiyatından geri alacağız ama rant bekliyorlarsa yok. Oraları tarım arazileri yapıp inşallah adını da Atatürk Tarım Çiftliği koyarız” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR (30)
30 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN