İlber Ortaylı'dan korkutan haber: Hayranları üzüntüye boğuldu!

İlber Ortaylı'dan korkutan haber: Hayranları üzüntüye boğuldu!

Geçtiğimiz günlerde Yalı Çapkını, Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız, Kral Kaybederse ve Kardeş dizilerine ilham kaynağı olan ünlü psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nu hedef alarak adından söz ettiren ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı'dan korkutan haber geldi. Ünlü tarihçiden gelen haber hayranlarını üzüntüye boğdu.

Geçtiğimiz günlerde, son dönemde yazdığı romanlarla Yalı Çapkını, Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız, Kral Kaybederse ve Kardeş dizilerine ilham kaynağı olan ünlü psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nu isim vermeden hedef alarak 'hasta dosyalarıyla senaryo yazıyor' açıklamasıyla dikkatleri üzerine çeken tarihçi yazar, Prof. Dr. İlber Ortaylı, son olarak 2023 yılındaki cumhurbaşkanlığı seçiminde oy vereceği adayı tarif ederek dikkatleri üzerine çekmişti. Ünlü tarihçiden bu kez korkutan haber geldi.

GÜLSEREN BUDAYICIOĞLU'NU HEDEF ALMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde Kafa Dergisi'nin Youtube kanalı olan KAFA TV'de yayınlanan 'İlber Ortaylı Cahille Sohbeti Kestim' programına katılarak gazeteci Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtlayan İlber Ortaylı, yazdığı romanlarla pek çok diziye ilham kaynağı olan ünlü psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nu isim vermeden hedef alarak "Şimdi öyle günlere geldik ki millet hasta dosyalarıyla senaryo yazıyor. Bu ne kadar doğru ben bilmem, meslektaşları bunu sormalı. Anlayan anlıyor" açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

ilbo.jpg

"TUTTUĞU TAKIMI GİZLEYECEK"

Ünlü tarihçi son olarak ise aynı programın yeni bölümünde 2023 yılındaki cumhurbaşkanlığı seçiminde oy vereceği cumhurbaşkanı adayının profilini açıklayarak herkesi şaşırtmıştı.

Ünlü tarihçi, oy vereceği kişi hakkında "Benim oy vereceğim aday profili çok zor ama var. Özellikleri bir şey yapmış olacak. Göreceğim ben iktidarda. Tabii ki şimdiki iktidarı kastetmiyorum. Hakkında dedikodu olmayacak. Dürüst davrandığı, adil davrandığı, bilgili olduğu çok seçkin bilgisi olan birisi olacak. Çünkü Türkiye halkının yarısı okumuş yarısı dünyadan bir haber. Tuttuğu takımı gizleyecek. Tuttuğu takımın olur olmaz yere stadyum yapmasına mani olacak! 14 yaşında futbol meraklısı çocuğun havasından çıkmış olacak" açıklamasında bulunmuştu.

KORKUTAN HABER

İlber Ortaylı'dan bu kez korkutan haber geldi. Ünlü tarihçinin dün yaptırdığı koronavirüs testinin pozitif çıktığı belirtildi. İlber Ortaylı'nın sağlık durumu merak edilirken, Ortaylı henüz sağlık durumu hakkında açıklama yapmadı.

Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı: Dünya Türkleri bekliyor

PROGRAMI ERTELENDİ

Osmaniye Belediyesi 6. Kitap Fuarının onur konuğu Prof. Dr. İlber Ortaylı’nın dün yapılan Covid-19 testinin pozitif çıkması nedeniyle Osmaniye programının 1 hafta sonraya ertelendiği duyuruldu.

Ünlü tarihçiye 'geçmiş olsun' dileklerini ileten Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, “Hocamız İlber Ortaylı’ya çok geçmiş olsun. Kendisi onur konuğumuz olarak gelecekti ancak rahatsızlığı nedeniyle programını 1 hafta ertelemek zorunda kaldık. Saygıdeğer hocamıza Allah’tan sağlık, sıhhat diliyorum” açıklamasında bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN