İmamoğlu'ndan Twitter kısıtlamasına tepki: Sadece gerçeklerden korkmak ve zayıflıktır

İmamoğlu'ndan Twitter kısıtlamasına tepki: Sadece gerçeklerden korkmak ve zayıflıktır

İBB Başkanı İmamoğlu, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7'lik depremin ardından yardım organizasyonlarının yapıldığı sosyal medya ağı Twitter'ın erişiminin kısıtlanmasıyla ilgili yaptığı açıklamada "Cumhurbaşkanı deprem bölgesinde iken gelecek olumsuz tepkiler kamuoyuna yansımasın diye sosyal medya ve internet iletişimini kısıtlamak sadece gerçeklerden korkmak ve zayıflıktır." diyerek tepki gösterdi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7'lik depremin ardından afet bölgesine yardım organizasyonlarının yapıldığı sosyal medya platformu Twitter'a erişilmemesi ile ilgili tepkiler sürüyor. Vatandaşlar VPN uygulamalarıyla Twitter'a erişim sağlamaya çalışıyor.

Öte yandan İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da Twitter'a yapılan sansüre tepki gösterdi. "Türkiye Cumhuriyeti’ni yönetenler özgüveni yüksek kişilerden oluşmalıdır." diyen İmamoğlu, "Cumhurbaşkanı deprem bölgesinde iken gelecek olumsuz tepkiler kamuoyuna yansımasın diye sosyal medya ve internet iletişimini kısıtlamak sadece gerçeklerden korkmak ve zayıflıktır." dedi.

İmamoğlu'nun açıklaması şu şekilde:

"Cumhurbaşkanı deprem bölgesinde iken gelecek olumsuz tepkiler kamuoyuna yansımasın diye sosyal medya ve internet iletişimini kısıtlamak sadece gerçeklerden korkmak ve zayıflıktır. Türkiye Cumhuriyeti’ni yönetenler özgüveni yüksek kişilerden oluşmalıdır."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN