İstanbul’da 8 santimlik kar örtüsü bekleniyor

İstanbul’da 8 santimlik kar örtüsü bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul için kar yağışı ve soğuk hava uyarısında bulu du. Uyarıda İstanbul’un iç ve yüksek kesimlerinde yer yer 3-8 cm kar örtüsü beklendiği belirtildi.

Açıklama kar yağışlarının Tekirdağ, Kırklareli’nin kuzey ve doğu ilçeleri, Edirne’nin güney ilçelerinin yüksek kesimlerinde yer yer 20 santimetreye kadar ulaşacağı kaydedildi.

19-02/23/hava-durumu.jpg

İstanbul’daki yağışların Cumartesi sabah saatlerinde Avrupa Yakasının batısında başlayacağını belirten açıklamada, “Akşam saatlerine doğru il genelinde karla karışık yağmur, Avrupa yakasının batısı ve yüksek kesimleri ile Anadolu Yakasının iç ve yüksek kesimlerinde de yer yer kar yağışı bekleniyor. Kıyılarda ciddi bir örtü beklenmezken, Avrupa Yakasının batı kesimleri başta olmak üzere İstanbul’un iç ve yüksek kesimlerinde ise yer yer 3-8 cm kar örtüsü bekleniyor” denildi.

İL İL 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ İÇİN TILAYINIZ

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN