İstanbulkart kullanıcılarına müjde! Ramazan bereketiyle geldi! O işlemi yapana 150 TL nakit iade

İstanbulkart kullanıcılarına müjde! Ramazan bereketiyle geldi! O işlemi yapana 150 TL nakit iade

Milyonlarca İstanbullu tarafından kullanılan İstanbulkart kullanıcılarına sevindiren açıklama geldi. Ramazan bereketi İstanbulkart’a vurdu. İstanbulkart ile o işlemi yapanlara 150 TL nakit iade yapılacak. İşte tüm detaylar…

Ramazan ayında bir cebinizden verdiğinizi diğer cebinizden alacaksınız. Milyonlarca İstanbullu tarafından kullanılan İstanbulkart’tan sevindiren haber geldi. Artık alışveriş yaparken kazanç sağlayacaksınız. O işlemlerde 150 TL nakit iade sağlanacak. İşte tüm detaylar…

150 TL İADE

Ramazan ayı bereketi ile geldi. İstanbulkart ile Migros'tan yapılan alışverişlerinizde hem harcayın hem de kazanın. Migros'ta İstanbul kart ile yaptığınız ilk 750 TL ve üzeri ödemelerde 75 TL kazanç sağlarken ikinci ödemede de 75 TL Toplamda 150 TL nakit iade kazanacaksınız.

istanbulkart-migros.jpg

İstanbulkart sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile birlikte tüm kullanıcıların yüzü güldü. Artık yaptığınız alışverişlerden tasarruf edebilirsiniz. Yaptınız iki alışverişte Toplamda 150 TL nakit iade veriliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN