İstanbullular bu haritaya bakmadan yola çıkmayın yoksa delirebilirsiniz! Bu yollarda arabalar milim ilerleyemeyecek

İstanbullular bu haritaya bakmadan yola çıkmayın yoksa delirebilirsiniz! Bu yollarda arabalar milim ilerleyemeyecek

İstanbul'da yaşayan vatandaşlar, bu haritaya bakmadan sakın yola çıkmayın! Yoksa delirirsiniz... Bu yollarda arabalar milim milim ilerleyecek! İşte haberin detayları...

İstanbul'da bugün trafik yoğunluğu sürüyor. Haftanın ilk günü yaşanan trafik yoğunluğu gözler önüne serildi. Yoğunluk hala daha devam ediyor.

AVRUPA YAKASI'NDA TRAFİK SON DURUM

6352c431d265a41d3c89752c.webp

D-100 kara yolu üzerinde bulunan Yenibosna, Bahçelievler, Bakırköy, Zeytinburnu, Cevizlibağ, Haliç Köprüsü ve Halıcıoğlu gibi bölgelerde çift yönlü trafik sıkışıklığı yaşanıyor. Ayrıca 15 Temmuz Şehitler Köprüsü yolunda da araçlar güçlükle ilerliyor.

Metrobüs güzergahında gerçekleştirilen yenileme çalışmaları sebebiyle Esenyurt ile Beylikdüzü arasında trafik yoğunluğu yaşanıyor. Hadımköy bağlantı yolu, Avcılar, TEM Otoyolu Levent Büyükdere Caddesi ve Nurtepe Viyadüğü bağlantı yolu ile Hasdal'da da benzer bir durum gözleniyor. Tramvay, otobüs ve metrobüs duraklarında yolcu yoğunluğu dikkat çekiyor.

ANADOLU YAKASI'NDA TRAFİK SON DURUM

605213cf4e3fe11010997107.webp

Anadolu Yakası'nda Kartal, Ataşehir, Kadıköy ve Maltepe'de, Üsküdar ile Ümraniye'nin bazı caddelerinde, Avrasya Tüneli, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün bağlantı yollarında araç yoğunluğu sürüyor.

D-100 kara yolunda ise Küçükyalı, Kozyatağı, Göztepe ve Altunizade gibi bölgelerde trafik yoğunluğu dikkat çekiyor. Ayrıca Uzunçayır-Çamlıca yönündeki bir araç yangını nedeniyle bir şerit trafiğe kapatıldı. Yangın kontrol altına alındı ancak bölgedeki araçlar güçlükle ilerlemeye devam ediyor.

TRAFİK YOĞUNLUĞU YÜZDE 76'YA ULAŞTI

istanbul-trafik-yogunlugu-yuzde-70i-gecti-a0d73495.webp​​​​​​​

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cep Trafik haritası verilerine göre, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde yüzde 69'a kadar çıkmış durumda. Anadolu Yakası'nda ise trafik yoğunluğu yer yer yüzde 76'ya kadar ulaşıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN