İYİ Parti İzmir il başkanı görevden alındı

İYİ Parti İzmir il başkanı görevden alındı

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, il yönetimi ve divan kurulu genel merkez tarafından bugün görevden alındı. Kararın ardından açıklama yapan Bezircilioğlu, "Biz sadece, burada belediye başkan adayı olan bir arkadaşımızın kişisel kaprisleri ve şımarıklığından dolayı görevden alındık." ifadesini kullandı.

Yerel seçime sayılı zaman kala istifalarla gündemden düşmeyen İYİ Parti'de bir ayrılık daha yaşandı.

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, il yönetimi ve divan kurulu genel merkez tarafından bugün görevden alındı. Genel Merkez'in kararının ardından açıklama yapan Bezircilioğlu, “Biz ahlaksızlıktan, hırsızlıktan, ahlaka mugayir bir şeyden, namussuzluktan, onursuzluktan, şerefsizlikten görevden alınmadık. Biz sadece, burada belediye başkan adayı olan bir arkadaşımızın kişisel kaprisleri ve şımarıklığından dolayı görevden alındık.” dedi.

bezircilioglu.jpg
Sinan Bezircilioğlu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 31 Mart'taki yerel seçimlerde partisinin İzmir büyükşehir belediye başkan adayının Prof. Dr. Ümit Özlale olduğunu açıklamıştı. İzmir'de belediye başkan adayı ve il yönetimi arasındaki anlaşmazlık yüzünden genel merkezin il yönetimini görevden alma yoluna gittiği belirtiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN