Karamollaoğlu: İktidarın sebep olduğu yıkımı artık TÜİK bile perdeleyemiyor

Karamollaoğlu: İktidarın sebep olduğu yıkımı artık TÜİK bile perdeleyemiyor

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, yıllık bazda yüzde 36,08 ile son 19 yılın zirvesine çıkan enflasyon rakamlarını değerlendirdi. Karamollaoğlu, "İktidarın sebep olduğu yıkımı artık TÜİK bile perdeleyemiyor. İktidarın 85 milyon üzerinde yaptığı ekonomi deneyi ülkemizi uçuruma sürüklüyor" ifadelerini kaydetti.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), merakla beklenen yılın son enflasyon verilerini açıkladı. Enflasyon aralıkta yüzde 13,58 artarken yıllık bazda yüzde 36,08 oldu. Yıllık bazdaki bu oran Eylül 2002'den bu yana görülen en yüksek enflasyon olarak gerçekleşti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da enflasyon rakamlarını sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla değerlendirdi.

'YIKIMI ARTIK TÜİK BİLE PERDELEYEMİYOR'

Karamollaoğlu’nun paylaşımı şöyle:

“İktidarın sebep olduğu yıkımı artık TÜİK bile perdeleyemiyor. TÜİK'in sipariş usulü hazırladığı verilere göre dahi 20 yılın en yüksek enflasyonunu gördük. İktidarın 85 milyon üzerinde yaptığı ekonomi deneyi ülkemizi uçuruma sürüklüyor. Bu akıl dışı ekonomik deney bir kez daha göstermiştir ki AK Parti sebep, yüksek enflasyon sonuçtur!”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN